Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s ati a pc instalac

ati x1600se zapojená orig ovladače zobrazuje system ovladače nejdou nainstalovat fakuje mě hláškou že tam není everest taky nenajde v biosu vypnuta interní grafika při prvním zapojení vše ok i s instalací ovladačů po 12 hod hraní a pak běžném užívání fakov modrá smrt restart vše zase ok,druhý den pc zapnut větráky jedou nesvítěj kontrolky,dvd stále svítí všechny chladiče pc studený nic nejede ani hdd se neroztočí,vyndaná ram vrácená zpět zase jede jak dábel,další den stejný problém ani po výměně paměti nejede všedeska s ramkama a procesorem bez chlazení vše odpojené zapnuto procesor studenej žádná známka aktivity,vyndám procesor zapnu značná aktivita desky vše hřeje,vrátím cpu hřeje se,vše poskládám pc jede a takhle se to opakuje stím že časově nekontrolovatelně háže modrou smrt jednou za 15 min jednou za 2 hod s nekontrolovatelně rychlím nábehem systemu což nedělal,přeinstaloval jse op modrá smrt zmizela nabýhá normálně pri instalaci ovladače grafiky mě vyfakuje opět že tam není a při pokusu instalovat ručně každý kousek ovladače zvlášt mack modrá smrt restart náběh op systemu zase jede na interní grafiku mi nezlobý ale problém se zapnutím pc druhý den se opakuje

Předmět Autor Datum
tenhle výblitek jsem přestal číst na konci prvního řádku. Čest. edit: věřím, že takových lidí bude…
touchwood 26.02.2013 14:27
touchwood
výblitek seš ty když neumíš poradit tak to nečti pár překlepů není problém
Hydasko 26.02.2013 14:30
Hydasko
Jdi do háje ty jantare, vždyť se to nedá číst, strojový překlad z čínštiny by byl lepší. Já jsem to…
Fair-Play 26.02.2013 14:34
Fair-Play
Tak jen pro tebe.Win xp.Zapojil jsem grafiku,nainstaloval ovladače,zahrál si hry,potom jsem jen tak…
Hydasko 26.02.2013 15:01
Hydasko
klasika samodomoadminů. Všechno jsi zkoušel, ale jiný zdroj jsi neotestoval, přitom symptomy tomu na…
touchwood 26.02.2013 15:05
touchwood
Díky zdrojem ani konfigurací to není,zapoměl jsem to napsat odskoušeno.Ale potěším problém vyřešen.V…
Hydasko 26.02.2013 15:22
Hydasko
grafika: 1. ovladače čipsetu (+reboot) 2. ovladače grafiky
touchwood 26.02.2013 15:24
touchwood
To je ok.Je možný že by byl vadný slot PCI-E a přesto grafika funguje??
Hydasko 26.02.2013 15:34
Hydasko
Určitě ne. Pokud funguje jako std. VGA, tak je z elektronického hlediska MB-PCIe-VGA vše OK. POkud f…
touchwood 26.02.2013 15:39
touchwood
Ta deska má už něco za sebou takže ji už nebudu trápit koupím jinou novou. poslední
Hydasko 26.02.2013 15:50
Hydasko

Tak jen pro tebe.Win xp.Zapojil jsem grafiku,nainstaloval ovladače,zahrál si hry,potom jsem jen tak surfoval po netu a náhle modrá smrt pokud víš co to je.Restartoval se počítač a zase pracoval normálně.Druhý den šel zapnout ale monitor nic jen běželo chlazení.Při chodu je ve vnitř pc vše studený,hdd neběží.Vyndal jsem ramky a dal je spět tak zase naběhl.Další den stejný problém a vyndání a zandání ramek nepomohlo tak jsem ho rozebral celej a spustil jsem jen holou základní deku.Ta se začala zahřívat tak jsem ji vypnul dal vše spátky a zase počítač jede.Ale další den to samý.Po testu operační paměti a procesoru jsem system přeinstaloval a vše tedka momentálně pracuje jak má bez modré smrti.Ovladače grafické karty přes setup.exe to po krátké instalaci hodí hlášku:Setup was unable to find components atd.
Ve správci zařízení samozřejmě chybí video adapter a řadič videa.zkoušel jsem to ručně a po kopírování souborů to hodí modrou smrt a restartuje se.Cpu a ramky byly testovaný a jsou v pořádku.Grafika v jiném počítači jede normálně.Na interní grafiku na desce to jede taky normálně ale druhej den to zase ne a ne spustit.Vyndám procesor a ramky,pustím desku bez nich pak to vrátím zpátky a zase jede.Porad.

Určitě ne. Pokud funguje jako std. VGA, tak je z elektronického hlediska MB-PCIe-VGA vše OK. POkud funguje OK v jiném PC, tak je problém v instalaci.

edit: pokud byl ale vadný kondenzátor na desce, tak bych se spíše klonil k tomu, že nebyl sám, většinou jich umře více. A je otázka kdo je měnil, protože i to se musí umět.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru