Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno problém s nastavením notebooku

Dobrý večer.
Začnu od začátku...V únoru jsem si koupil notebook http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge-e535-black -3260-elg-d374379.htm hned potom co jsem s ním přišel domů tak jsem ho otevřel a čekalo mě příjemné překvapení. Notebook se sám od sebe zapnul už jen otevřením. Tahle funkce se mi opravdu líbila. Nicméně jsem si chtěl ještě ten den zahrát "LOLko" ale nedalo se z nějakého důvodu nainstalovat. To jsem přešel s tím že mám protě něco špatně nastavené nebo tak... docela mě taky zarazilo že k internetu se dala špatně připojit (myslím tím až na 3 pokus i s vypínáním wifi a tak..) nicméně to jsem se snažil vyřešit. Vyměnil jsem wifi router. On to zase takoví rozdíl nebyl. Oba dva byli Huaweje od O2. Sni to ale nepomohlo. Snažil sem se to ještě další asi měsíc nějak řešit sám. Nijak jsem si ale nepomohl. Po každém zapnutí notebooku se dalo připojovat hůř a hůř. Mohlo by se zdát že to bylo mojí vinou ("šťouráním" se v nastavení) ale to si opravdu nemyslím. bylo to pořád horší. Už mi došla trpělivost a tak jsem ho odnesl zpět do nejmenovaného obchodu. Nebyl to soukromník to ne. Byla to jen pobočka. Tam jsem to tedy nechal a obsluha mi řekla ža za týden si mám přijít. Za týden jsem přišel a nic. Stále to neměli a říkali ať se za týden ozvu. Takhle se to vleklo měsíc. Nakonec si naúčtovali něco kolem devíti set. Dostal jsem "flešku" s recowery ( ano uznávám že to byla moje chyba že jsem si jí neudělal). Prý je vše v pořádku a že přeinstalovali windows. Dnes je to týden co mám noťas doma. Je to úplně jako na začátku. Internet je horší a horší. Jediné co je v pořádku je "LOLko" to jede bez problémů. Ale nejde mi to zapínání otevřením víka ani internet. Nevíte prosím co dělat? Mám toho už akorát tak dost. Nevím jestli je to o nastavení nebo jestli mu to mám zanést znova. Děkuji za reakce. (omlouvám ze za to že jsem se tak rozepsal, určitě je tam hromada hrubek ale tohle to mě fakt už vytočilo)

Předmět Autor Datum
Z dotazu jsem plne nepochopil, NTB byl prodany bez Win ? Win jsi istalovat ty ? Ovladace jsi instalo…
Alfonz.SPO 26.05.2013 20:22
Alfonz.SPO
Oblouvámse za nesrozumitelnost. Notebook jsem koupil už s W8.
ajdap 26.05.2013 20:25
ajdap
Tak potom je tam vstavana funkcia recovery Win na vyrobny stav a nepotrebujes ziadnu flash a nemal s… poslední
MM.. 27.05.2013 00:03
MM..
Sežeň si někoho, kdo k vám přijde, podívá se na nastavení a připojení internetu, zkontroluje ti na m…
Jan Fiala 26.05.2013 20:24
Jan Fiala
Teda tohle číst... Mrknul bych na dočasné soubory a dortíky v prohlížeči a ty odmazal. OS zcela jist…
mif 26.05.2013 20:29
mif

Tak potom je tam vstavana funkcia recovery Win na vyrobny stav a nepotrebujes ziadnu flash a nemal si nic platit. Je to podla mna na reklamaciu. Isiel by som tam s tym ze nic nevyriesili pozadoval vratenie 900Kc inac ze ich dam na sud a ziadal by som opravu zavady v ramci reklamacie.
Preistotu skus odinstalovat antivirak ak tam nejaky je nacpaty a restart, a skus prepnut router na normu "g" ak je to "n" router.

Jak sa prejavuje to "nejde internet"? Nenainstalil si tam s tou hrou (ak je ilegal) alebo aj s inym ilegal SW nejake viry? Prescanuj to v nudzaku pomocou superantispyware

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru