Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém se zvukem (někde je nějaký zvuk - nevím kde a jaký)

mám dost velký problém ze zvukem a to tento:

Když chci nahrát skladbu na internetovou stránku pro identifikaci hudby midomi.com nahraje se i se svláštními zvuky. Nahrávám přes nastavení na soundMAX panelu Stereo mix,ale zkoušel jsem i přes zapnutý mikrofon stále tam ten zvuk je. Když ji nahraji přes editační program (Audacity nebo CoolEdit) zmizí. Tento problém se objevil dnes ráno při zapnutí PC. Už jsem vyzkoušel všechna možná nastavení zvukovky,odinstalování,upgrade ten zvuk se objevuje i po odinstalování ovladačů zvukovky,dokonce jsem už přeinstaloval ovladače základní desky,pořád tam je,doufám,že nebudu muset přeinstalovat systém :-( Byl bych rád za jakoukoliv pomoc,sem už bezradný. pro poslech přikládám krátkou ukázku jen čistě tohoto zvuku,ze stránky pro test mikrofonu,jen dodávám,že mikrofon je naprosto v pořádku,protože ten zvuk se objevuje i případě vytáhnutého mikrofonu z konektoru.

Mám Windows XP SP3 motherboard ASUS K8N-VM se zvukovkou SoundMax AD1986A a upgradovanými ovladači na verzi 4160.

zde je onen kreténský zvuk kretensky-zvuk-mp3

zde je můj e-mail pro případný kontakt biomechanoid@seznam.cz

Změna předmětu, původně: problém se zvukem
na e-mail ti odpoví spam boti, my odpovídáme tady
(Kráťa) (Kráťa)

Předmět Autor Datum
Skus to PC uplne vypnut a aj odpoj z 230V na minutu preistotu nech sa v tom vsetko resetne. V nastav…
MM.. 02.03.2013 01:32
MM..
no tady je problém,že se to nahrává přímo na internetovou stránku midomi.com vždy kousek a midomi po…
BIOMECHANOID005 02.03.2013 04:14
BIOMECHANOID005
je to zajímavé,ale zvuk úplně zmizel a to sem jen nechal počítač běžet bez jakékoliv práce asi dvě h…
BIOMECHANOID005 02.03.2013 04:17
BIOMECHANOID005
a je zpátky to sem tak nějak čekal
BIOMECHANOID005 02.03.2013 04:27
BIOMECHANOID005
abyste pochopili o čem mluvím zkuste to jako já otevřete si stránku www.midomi.com pusťte si nějakou…
BIOMECHANOID005 02.03.2013 04:54
BIOMECHANOID005
Ani to nebudu zkoušet, radši. Ale jak správně píšeš čí je to zvuk, tak v tom máš úplnou pravdu, je k…
lesov. 02.03.2013 07:52
lesov.
dobře,není někde ještě nějaká stránka na test mikrofonu (ale ne přes flash player) a nebo spíše prog… poslední
BIOMECHANOID005 02.03.2013 09:44
BIOMECHANOID005

Skus to PC uplne vypnut a aj odpoj z 230V na minutu preistotu nech sa v tom vsetko resetne.
V nastaveni nahravania nastav len cisto nahravanie z jedneho zariadenia (NE stereomix), ostatne zariadenia zrus resp. vyber len to jedno, je tam ten zvuk? Ak mas na vyber aj nieoc ine ako mikrofon skus to. je tam ten zvuk? Cim to nahravas? Cim to konvertujes do mp3? Je ten zvuk aj v surovej nahravke (wav?) Moze ti to robit aj nejaky posahany konvertor do mp3. S jakymi parametrami nahravas? (kolko kHz a pocet bitov)

Když ji nahraji přes editační program (Audacity nebo CoolEdit) zmizí.

tak to nahravaj cez editacny program, ked mas posahany ten iny tajny nahravaci program, jaky s tym je problem?

no tady je problém,že se to nahrává přímo na internetovou stránku midomi.com vždy kousek a midomi potom pozná co je to za skladbu respektive její název a interpreta. Když tu skladbu nahraji do Audacity je OK,ale potom ji pustím v Audacity a ona se nahraje na midomi už s tímto zvukem. Totiž v midomi se dá poslechnout jak se to na tu stránku nahrálo. PC vypnuté na celé dvě hodiny,ale nic to nepomohlo.Je to těžké popsat normálně vše funguje jak má,ale pří nahrávce na internetovou stránku se tento zvuk objeví a objeví se i na další internetové stránce která testuje mikrofon a to http://online-games-2.com/cs/online/joojoo/microph one-test.

je to zajímavé,ale zvuk úplně zmizel a to sem jen nechal počítač běžet bez jakékoliv práce asi dvě hoďky,možná,že se jednalo o nějaké rušení výstupního signálu. To jsu rád,ale něco mi říká,že možná předčasně:-)

abyste pochopili o čem mluvím zkuste to jako já otevřete si stránku www.midomi.com pusťte si nějakou známou skladbu v přehrávači nebo na internetu (youtube) v nastavení zvukovky si zapněte microphone nebo stereo mix pokud nemáte mikrofon a na stránce klikněte na "Click and Sing or Hum" chíli počkejte a midomi by měl identifikovat skladbu. Pokud se tak nestane klikněte na "Review your voice search" a poslechněte si co jste nahráli,měla by tam být čistě jen nahrávka bez tohoto zvuku,který tam mám. Pokud vám to skladbu najde,ale i přesto chcete slyšet jak se to nahrálo,dejte ještě jednou nahrávání,ale tak po čtyřech vteřinách klikněte na "Click to Stop" skladbu vám to zaručeně nenajde a bude tam právě "Review your voice search". A nebo zkuste jít na stránku http://online-games-2.com/cs/online/joojoo/microph one-test dejte povolit neměl by tam ten zvuk být,pokud ano gratuluji,máte ten stejný problém jako já.

dobře,není někde ještě nějaká stránka na test mikrofonu (ale ne přes flash player) a nebo spíše program na testování zvuku a nebo mikrofonu,je zajímavé,že dříve mi to nedělalo a midomi.com je nejpoužívanější server na identifikaci skladeb. Nikdo s ním žádný problém neměl(tím myslím s flash playerem,který midomi používá)Zkoušel nastavení flash playeru,stále tam je. O jiném způsobu jak to tam nahrát fakt nevím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru