Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém se zvukem pokud jsem déle AFK

dobrý den, rád bych se dověděl jak opravit to co se mi děje- vždy když jsem déle AFK (away from keyboard) a nechám zapunutý PC (jdu třeba obědvat), zak když přijdu tak PC už se za tu dobu sám uvelebil do Režimu spánku. ovšem když PC nechám najet tak mám kvůli tomu problém se zvukem a to takový že když mluvím do mikrofonu a např. s někym volám tak on to co já řeknu normálně slyší asi 3x rychleji a vůbec mi kvůli tomu není rozumět. chtěl bych vědět jestli má tato situace nějaké jméno, jak udělat aby se mi to už nikdy nestalo a jak to ihned opravit, když se to už stane.

jo a zkoušel jsem to opravit těmito způsoby: restart PC- nefunguje, odpojení a zapojení mikrofonu-nefunguje, zapojení jiného mikrofonu- pořád je to stejné, způsobé jsem možná zkoučel více ale jen na tyto jsem si zpoměl.
jediný způsob jak to opravit je nechat na delší dobu (několik hodin) počítač vypnutý. ale ne vždy to je možné, představte si že by se mi to stalo v dobu kdybych měl mít přes např. skype nebo jiný podobný program nějaký důležitý pohovor nebo něco podobného.

Předmět Autor Datum
Chod do ovladaci panel klikni na hardver a zvuk tam klikni na spravca zariadeni tam 2xklikni na soun…
Weney 06.07.2014 12:22
Weney
Deaktivuj si usporny rezim po xminutach (ovl.panely-energia), nastav si len vypinanie monitora po x… poslední
MM.. 06.07.2014 12:44
MM..

Chod do ovladaci panel klikni na hardver a zvuk tam klikni na spravca zariadeni tam 2xklikni na sound.video and game controllers klikni pravim tlacitkem na zvuk obrazovky a kliknina zakazat a potom daj zase povolit mne to tak ide

Deaktivuj si usporny rezim po xminutach (ovl.panely-energia), nastav si len vypinanie monitora po x minutach. Pripadne si nastav hibernaciu po xminutach a ne usporny rezim, hibernacia by nemala sposobovat taketo problemy (ptz po hibernacii to ide znova cez komplet inicializaciu HW BIOSom)

Druha moznost je nainstalit spravne ovladace chipsetu a zvukovky, z webu vyrobcu zakl.dosky alebo notebooku ak to je notebook.

Tretia moznost je HW problem (zdroj nestabilna standby vetva) alebo BIOS problem (ak je na webe vyrobcu novsi skusit ak dokonale vies co robis)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru