Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém se zvukem ve hrách

Ahoj lidi

prosím vás mám problém se zvukem ve hrách - problém spočívá v tom, že zvuky jako je střelba, hudba atd atd jedou správně, ale jakmile se dostane na dialogy, tak většinou neslyším vubec nic a to že někdo mluví vím jen podle toho že mi běhají titulky po monitoru. Vypozoroval sem to zatím jen u her Mass Effect 2, CoD: Black Ops a Battlefield Bad Company 2. Zvuky ve hře sem nijak nestahoval, zkoušel sem je i nastavit ale nic nepomohlo. Mám 5.1 reproduktory a myslím si že by to mohlo mít spojitost s ovladačema zvukovky (integrovaná na motherboard MSI K9AGM), jelikož nedávno sem přeinstaloval WIN7, dal tam nové ovladače na zvuk (Realtek HD audio) a od té doby mi to blbne (když už se mi podaří nastavit všechny reproduktory, aby jely tak jak mají - tzn. všech 5+SW - když ne, tak to blbne i u jakýchkoliv písniček které pustím v počítači/na internetu).

nemáte někdo zkušenosti s podobnýn problémem ? ..zda se nemusí někde ve WINech něco odškrtnout apod. ? ..vyzkoušel sem toho už hodně včetně několikanásobné reinstalace driverů a žádný úspěch sem neslavil, takže za každou radu budu vděčnej..

jen ještě chci podotknout, že hry nejsou sice originálky, ale před reinstalem WIN7 šlo vše bez problémů tak v nich prosím chybu nehledejte...

Předmět Autor Datum
Co máš, Realtek? Jinak na win7 v pravo dole v lište bíla ikona-reproduktory pravým ,nebo levým tlač.…
lubosho 26.11.2011 15:03
lubosho
Ještě se do toho nastavení dostaneš samozřejmně přes ovládací panely, ale to asi víš.Mnoho zdaru.
lubosho 26.11.2011 15:06
lubosho
děkuji..bylo to v tom realteku..oddělil sem ty konektory jak sem radil a je to dobrý :-) ještě jedno…
machy 26.11.2011 23:24
machy
Zdravím, mám ten samý problém, ale i po těchto radách mi to nefunguje, nevím čím to je. Prosím o pom… poslední
Exerth 03.05.2012 17:51
Exerth

Co máš, Realtek? Jinak na win7 v pravo dole v lište bíla ikona-reproduktory pravým ,nebo levým tlač. myši se dá nastavit hodně. Levým na ikonu potom - na směšovač /! musí být spuštěna hra nebo program ve kterém chceš nastavovat zvuk !/ tam si vše zesílíš. Nebo pravým - zařízení pro přehrávání- komunikace - zatrhni NEPROVÁDĚT ŽÁDNOU AKCI. V Realteku - kliknout na - Upřesňující nastavení zařízení- zatrhnout - oddělí všechna vstupní konektory jako nezávislá zařízení.Odpoj všechny Jacky napíchej a potvrť každý OK.Je toho ještě víc, zatím zkus toto,jestli ti to pomůže.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru