Na parníku by to taky šlo, když požádáš lodního kuchaře. Ale pařník je termín z oblasti garden (fóliovníky a pařníky). Správný termín je pařáček https://www.zgastro.cz/tipy-triky-rady/7_naparovaci-hrnec-nebo-elektricky-parni-hrnec.html Zřejmě to psal nějaký méně bystrý expert. „Rychhlovazná“ je zřejmě překlep, takže svůj text po sobě ani nepřečetl (to známe i tady, že?) Myslím, že myslel rychlovarnou, ale i to je blbost. Známe rýži předvařenou (parboiled), rychlovarná je konvice.
0
před 2460 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |