Avatar uživatele
anonym

prosím neznáte někdo návod na nějakou pohybovou hru,která se dá hrát v místnosti s více lidmi?

Doplňuji:
potřebovala bych návod na hru která po ránu povzbudí a podpoří kreativitu myšlení kolektivu,ne stolní hry ani hry na pc,spíš pohybové,děkuji

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 4299 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Martuse011

zkus si vyrobit twistera a sněmovna lordů je hodně dobrá ( je taky na logiku) sranda fakt …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pusinka50

Hra na hádání filmů: lidi se rozdělí do 2 družstev. Každý z každého družstva napíše na papírek název nějakého filmu. Když budou obě družstva po 4 členech, filmů bude celkem tedy 8. Družstvo zná názvy filmů napsané pouze od svých členů. Pak každý z družstva si přečte 1 svůj papírek a předvádí u protivníka pouze verbálně (rukama, nohama, tělem, obličejem) název postupně každého filmu, který vymyslelo jeho družstvo a protivník netuší, o jaký film jde a hádá. Vždy jde na střídačku jeden z družstva, aby bylo napětí. Vyhrává družstvo, které pozná nejvíc filmů.

Totéž se dá provádět s jinými tématy, třeba druhem pracovní činnosti. Já takhle s úspěchem předváděla jak myju slona, tj. i chobot a ocas a ostatní protivníci hádali, že věším prádlo a neuhádli:-)

Nebo židlovaná. Vyhraje ten s nejrychlejším postřehem. Počet židlí je o 1 méně než je lidí. Židle se postaví do většího kruhu, aby byly mezi nimi mezery. Lidi obchází kolem židlí z vnější strany kruhu. Někdo musí pouštět hudbu. Když hudbu bez výstrahy zastaví, musí si všichni rychle sednout na nejbližší židli. Jeden člověk zbyde (je o 1 židli menší počet) a vypadává ze hry. Ubere se 1 židle. Znovu se obsluha pustí hudbu a znovu se chodí kolem židlí. Obsluha hudbu po nějaké chvíli opět zastaví a opět si všichni musí rychle sednout. 1 člověk zbyde a odejde. opět se ubere židle, pustí se hudba.......až zbyde 1 židle a 2 lidi a ten, kdo se posadí na tu poslední židli, vyhrává.
Dost jsme se u toho zasmáli a je to fakt o rychlých reflexech:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
savyla

Zkus 4Story,Metin2 nebo Lineage 🙂

Doplňuji:
Plní se tam úkoly-4Story je krásná hra a prostředí pohybu je moc pěkně graficky zpracované.Je možnost ovídat si s dalšími hráči.Pak je dobré IMVU ale to je v angličtině-je tam pár místností pro čechy a slováky.

Upravil/a: savyla

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek