Avatar uživatele
zbysek

prosím o vysvětlení..

může mě někdo vysvětlit,když mám nehodu a hlasil jsem ji na Policii,jak je možné že ještě dřív něž dopraváci jsou na místě lidé s autem NEHODY nabízejí odvoz do servisu atd..kde se e o mé nehodě dozvědeěli když jsem volal pouze na Policii.Při poslední nehodě se na místě objevily tyto auta 3 zasebou

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? mojitek, anonym před 3822 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Emefej

Odposlouchávají provoz na linkách tísňového volání.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Rocker

Většinou mají u policie kamaráda,který jím zavolá při nehodě.O zisk se pak podělí.U nás před domem celé dny jeden takový sedí v asistenční Oktávce a čeká až mu nahlásí nějakou nehodu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Reezo

Určitě nevyužívat jejich služeb… Většinou jde o předražené odtahy. Pokud je to škoda nad 100 000,– Kč tak je třeba vyčkat do příjezdu policie, aby vše zaprotokovali.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jpau

Spoustu z nich prostě jen jezdí, zajišťují dopravní tzv. servis (tady je to ucpané, tady ne…) a mj. řeší i toto. Setkal jsem se s nimi a v podstatě na mě narazili náhodou tím, že jeli kolem. Pokud vím, tak je vždy nějaký pomyslný okrsek, kde jezdí jejich auto a sleduje co se děje.

Co se jejich služeb týče tak záleží na tom, na koho natrefíš, jsou firmy co se tě snaží obrat, také ale existují i poměrně normální společnosti, které tyto služby poskytují za normální ceny…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mojitek

zcela určitě nejde o náhodu"že jeli okolo"-blbost. Měl jsem 2 nehody(malé,viník se zdráhal uznat vinu tak jsem volal ). A pokaždé „náhodou“ jeli okolo -a byli tam dřív než švestky..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
honza19hk

dostanou echo popř monitorují policejní frekvence.Zkušený radista si poradí.
No já bych jejich služeb nevyužil.když jsem měl před 2 lety nehodu při které jsem převrátil Tatru 813 8×8 na kruháku tak tam byly taky vlekmi rychle,já jim říkám že techniku na vyproštění a odtah mám svoji(druhou tatrovku) tak mě říkali že to budu mít bez starostí když to dám jim.Já říkám nas! proč budu platit nějakou firmu když si to můžu vytáhnout a odtáhnout sám.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Už jsem o takových praktikách slyšel dříve. Že by odtahová služba odposlouchávala rádiové kmitočty policie?

před 3822 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek