Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno prosím poraďte...chybí plocha

Dobrý den.Vlastním osobní počítač LYNX...Os:Vista Home Basic Procesor:Intel Duo 2 Quad Ram:2Gb HDD:500GB Grafická karta:ENVidea 8800GTS 512Mb.Mám ale bohužel problém,po instalaci Microsoft Office2007 jsem restartoval Pc a když jsem jej spustil znovu...místo plochy se mi objevilo jen černé pozadí a okno s průzkumníkem (pozn.Na všech účtech,a instaloval jsem i jiné programy než MO2007).Pc jsem již několikrát Restartoval a dokonce i v nouzovém režimu je to to samé,nastavil jsem v Msconfig po spušťení jen ty nejduležiťejší věci...a nic nepomohlo.Jinak programy a hry mi jedou normálně,bohužel chybí nezbytná plocha a dolní lišta.Prosím poraďte,problém potřebuji neprodleně vyřešit.Předem Děkuji...

Předmět Autor Datum
Neviem ci MS office 2007 ide na viste, ale to iste sa mi stalo ked som testoval vo viste ze ako zach…
MM.. 04.07.2008 19:45
MM..
Prosím...poraďte,budu vďečný za každou radu...opravdu to spěchá!!!!Jinak,když chci spustit v Správci…
iamxx 04.07.2008 19:52
iamxx
ješťe jsem čistil registry a to sa cudujes ze to teraz nejde ??? Preinstaluj Windows a uz potom nik…
MM.. 04.07.2008 20:07
MM..
Proc bych se mel divit?Ty registry jsem čistil CCleanerem.Ano já vím jak si spustit plochu nouzově.A…
iamxx 04.07.2008 20:13
iamxx
Ked si ccleanerom odmazal pol registrov tak uz to nenabehne, dokial to nepreinstalujes. Mozes skusit…
MM.. 04.07.2008 20:27
MM..
Nj ale CCleanerem to neni,mazu s nim registry kazdy tyden a v pohode.ten Anti-virak jsem udelal nejn…
iamxx 04.07.2008 21:12
iamxx
Mazes s nim kazdy tyzden ale asi si doteraz nemal nainstalovane nieco co nepoznal a vymazal to, aleb…
MM.. 04.07.2008 21:19
MM..
Takže jsem našel Recovery DVD Vista.Poraď mi pls jak mam postupovat(návod k tomu není)...chci jen op…
iamxx 04.07.2008 21:29
iamxx
S "recovery DVD" to nerob, to zmaze uplne vsetko. Skus najprv 1. Ak si si urobil v ccleaneri zalohu…
MM.. 04.07.2008 21:35
MM..
Ani nevíš jak jsem ti vďěčný.Ten Bod Obnovení opravdu funguje :-):-) Dííííky moc!!
iamxx 04.07.2008 21:55
iamxx
Ahojky,píši sem,abych nemusel zbytečně zakládat nové téma.Co vše tedy potřebuji ke správné funkci mé…
Hollyshi 04.07.2008 22:18
Hollyshi
Antivirak by mal byt spusteny stale. Nic robit nepotrebujes. PC funguje spravne aj ked nic nerobis. poslední
MM.. 04.07.2008 22:23
MM..

Neviem ci MS office 2007 ide na viste, ale to iste sa mi stalo ked som testoval vo viste ze ako zachyti vir windows defender, tak po tom ako sa tavril ze vir zachytil a po restarte to bolo v tomto stave :-) Myslim ze mu chybala nejaka .dll a nevedel ju najst tak zostal v takto dementnom stave a prehladaval cely disk.

Plochu si nudzovo mozes spustit v tom prieskumnikovi (chod do c:\windows a spust odtial explorer.exe). Potom skontroluj preistotu cely disk na viry nejakym slusnym antivirakom, skontroluj aj windows defender (start - programy) a hore tam klikni na historiu ze ci defender nezachytil nejaky vir a neposahal to kompletne tak ako u mna.

Skus ten MS office uplne odinstalovat, skus pouzivat open office, ty si zaplatil 10tisic za MS office? ::) lebo ak to mal byt nejaky cracknuty tak sa nediv ze tam su viry.
Mozno pomoze oprava Win z instalacneho CD Visty, inac neviem, ja som vtedy narychlo neprisiel na to ze co mu chyba, ptz som to aj tak chcel vtedy formatovat a dat tam WinXP.

Prosím...poraďte,budu vďečný za každou radu...opravdu to spěchá!!!!Jinak,když chci spustit v Správci úloh Hlavní panel a nabídka start tak ikona nereaguje.Tapetu na ploše lze změňit ale na plochu není možno umístit ikony.Při startu systému se nahrávaní uživatelských účtů děje asi 3krát déle než obvykle.Při spoušťení jednoho programu se mi hodila Modrá smrt na obrazovku (asi RAM,ale nevím to jisťe),ješťe jsem čistil registry a dělal test na stabilitu systému a test RAM.Vše v pořádku...to jsou asi všechny informace které mohu poskytnout.PROSÍM O RADU!!

ješťe jsem čistil registry

a to sa cudujes ze to teraz nejde ??? Preinstaluj Windows a uz potom nikdy nic necisti.

Ako si nudzovo spustis plochu som ti napisal vyssie. Vies citat? Ak ano tak citaj a rob co som tam napisal (spust explorer.exe)

P.S. a ak je ten PC nestabilny (modre obrazovky) a nie si schopny to sam spravit tak ho odnes tam kde si ho kupil nech ho otestuju a spravne nastavia BIOS, prip. nech hned vyreklamuju co je vadne.

Proc bych se mel divit?Ty registry jsem čistil CCleanerem.Ano já vím jak si spustit plochu nouzově.Ale chci aby PC šel jako před tím=s plochou a dolní lištou.V defenderu nic není a teď práve dělám anti-vir test a zatím nic....

Mazes s nim kazdy tyzden ale asi si doteraz nemal nainstalovane nieco co nepoznal a vymazal to, alebo co ja viem co si s tym clenarom teraz robil. ked je nieco vymazane tak si to uz z prsta nevycucas. Takze skus odinstalovavat alebo preinstalovat to co si naposledy instaloval, skus vratit nejaky (napr. posledny) bod obnovenia (kdesi start-obnovenie systemu), ak nepomoze tak reinstall Win.
CCleaner nepotrebujes. PC netreba cistit, PC nie je zachod. Obcas premazat temp adresare - to sa da aj v tento pocitac - pravy klik na disk - vlastnosti - klik na vycistit (ale nie ak si prave nieco instaloval ale az po restarte ! ). nepotrebujes ziadne cleanery (nemaju ziaden efekt, jediny efekt ktory maju je ze ti mozu znefunkcnit system).

S "recovery DVD" to nerob, to zmaze uplne vsetko.

Skus najprv
1. Ak si si urobil v ccleaneri zalohu tak ju vrat.
2. preinstalovat to co si naposledy instaloval (za posledny tyzden) t.j. ten office apod, ono sa mozno obnovi to co cleaner premazal.
3. skus posledny/predposledny bod obnovenia (start - kdesi v programy - obnovenie systemu)

Ahojky,píši sem,abych nemusel zbytečně zakládat nové téma.Co vše tedy potřebuji ke správné funkci mého počítače?Jednou za čas:antivirovou kontrolu a vyčišťení disku,a ješťe něco dalšího?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru