Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem přeskakování a vyskakování oken, přeskakování kurzoru v textu

mám problém s 2 roky starým notebookem Acer. zhuba před půl rokem byl v servisu kvůli závadnému displeji. po vrácení ze servisu jsem hned postřehla spoustu otravných problémů. když zavřu víko notebooku, ale nevypnu ho, okamžitě mi naskáče spoustu oken a záložek v prohlížeči, pootvírají se mi programy, které vůbec nepoužívám, jako např. total commander, soubory se přesouvají do koše. když víko zavírám, nemám otevřený vůbec žadný program, jedině někdy internetový prohlížeč. pořád mi také přeskakuje kurzor v textu, označuje celé řádky textu, které samozřejmě v rychlosti přepíšu a přijdu třeba o půlku dokumentu. často se mi taky stisknutím nějakých kláves okno zavře. jediné co pomáhá je uzamknutí touchpadu. jsem laik, co se počítačů týče, může mi prosím někdo poradit? je nutné to dávat do servisu (znovu..) a nebo mám jen nějaké chybné nastavení?

Předmět Autor Datum
Pokud jsi to potřehla po vrácení ze servisu, měla jsi tam okamžitě s notebookem zajít zpět, aby to d…
Jan Fiala 11.06.2012 06:40
Jan Fiala
to vím, že jsem měla, ale na první opravu jsem čekala 2 měsíce a zrovna v tu dobu jsem si nemohla do… poslední
jahody.v.mixeru 11.06.2012 10:46
jahody.v.mixeru

Pokud jsi to potřehla po vrácení ze servisu, měla jsi tam okamžitě s notebookem zajít zpět, aby to dali do pořádku. Teď budeš těžko po půl roce dokazovat, že to bylo způsobené opravou v servisu.

Používáš touchpad? Nemáš jej nastaven na maximalní citlivost? Pak se může stát, že pro jeho aktivaci stačí přejet nad ním dlaní. Notebooky obvykle umí touchpad vypnout pomocí Fn+klávesa
Případně v ovládacích panelech / Myš je záložka pro nastavení touchpadu.

to vím, že jsem měla, ale na první opravu jsem čekala 2 měsíce a zrovna v tu dobu jsem si nemohla dovolit opět nemít počítač.

Používám touchpad, myš ne. pokud touchpad pomocí fn klávesy vypnu, vše funguje. zvláštní ale je, že nejvíce oken vyskáče když je zavřené víko notebooku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru