Předmět Autor Datum
to je program na pračku? kávovar? :) víc informací poprosím slečnu :) Pište výstižně předmět. Napi…
Boeing 24.10.2010 17:59
Boeing
nejsi sama: http://www.google.cz/search?hl=cs&source=hp&biw=11 93&bih=851&q=com+surrogate+problem&aq…
jirka44 24.10.2010 18:04
jirka44
com surrogate je len pomocný proces,ktorý umožňuje spustenie nejakého iného programu,pokial dotyčný… poslední
audax 24.10.2010 21:20
audax

to je program na pračku? kávovar? :)

víc informací poprosím slečnu :)

Pište výstižně předmět. Napište přesně, čeho se dotaz týká. Předměty typu "Pomozte plz" nebo "Dotaz" nejsou příliš vhodné, protože nic neříkají o vašem problému a těžko pak můžete očekávat včasnou odpověď.

Nezapomeňte specifikovat konfiguraci, jako např. operační systém nebo alespoň základní hardwarovou konfiguraci, na které se problém vyskytl (např. "Mám grafickou kartu ATI Sapphire Radeon 9250 128MB"). Pokud máte problém s konkrétním programem, nezapomeňte uvést jeho přesnou verzi (např. MS Office 2000 CZ, Firefox 1.5.0.2 apod.).

com surrogate je len pomocný proces,ktorý umožňuje spustenie nejakého iného programu,pokial dotyčný program zlyhá,tak prestane fungovať aj ten com surrogate,treba bližšie informácie o kompletnej chybe,ktorá nastala,bez nej sa nikam nedostaneme,samotné zlyhanie com surrogate procesu nič neznamená,com surrogate nemá dôvod na to aby pokračoval v činnosti sám pre seba,my musíme odhaliť ten program,ktorý spôsobil celkové zlyhanie a súčasné spustenie a zastavenie činnosti com surrogate procesu.....aby som to zjednodušil,com surrogate je napr. auto a my nepotrebujeme vedieť,že sa auto zastavilo,to už vieme-com surrogate prestal fungovať,zastavil sa,ale potrebujeme vedieť,kto sa v ňom viezol-to je ten vinník,to je ten program,ktorý auto naštartoval a spôsobil,že auto nejde dalej....preto potrebujeme čo najkompletnejšie inforrmácie o celej chybe,ktorú to vypísalo,inak sa nebude dať nijako spolahlivo zistiť,prečo to nefunguje ako má a prečo k tej chybe dochádza alebo došlo,či to je jednorazové zlyhanie,ktoré sa už nebude nikdy opakovať,alebo je to nejaký trvalý konflikt medzi nejakými vzájomne nekompatibilnými programami,ktorý sa bude opakovať v určitých situáciách....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru