Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem při přehrávání DVD se seká zvuk i obraz

Prosím potřeboval bych pomoc...při přehrávání jakéhokoliv DVD filmu se seka obraz i zvuk. Do nedávna bylo všechno v pohodě a potom ze dne na den tento problem. Jinak přehrávání audio cd funguje dobře. Moc bych byl rád kdyby mně někdo poradil co s tím, nevim jestli to je problém s nejakým softwarem nebo s mechanikou (MATSHITA DVD-RAM UJ-845S). Děkuji moc za radu

Předmět Autor Datum
Pokud máte obsah nějakého DVD uložený na pevném disku, zkuste ho přehrát a porovnat to. Pokud by se… poslední
anarchist 22.05.2007 01:49
anarchist

Pokud máte obsah nějakého DVD uložený na pevném disku, zkuste ho přehrát a porovnat to. Pokud by se problém neopakoval, pak buď mechanika odchází do věčných lovišť, nebo běží místo v DMA režimu v PIO módu (viz hledání v poradně).
Nepotvrdí-li se uvedené výše, pak ve Správci úloh (taskmgr.exe) zkontrolujte v klidovém stavu vytížení procesoru, a pokud je blízké nule (tzn. žádná jiná aplikace neužírá značné množství prostředků), spusťte přehrávání DVD a sledujte, zda se vytížení CPU nedostane až na 100%. Pokud ano, pak si zkuste pohrát v nastavení přehrávače s volbou "hardwarová akcelerace", případně přeinstalujte ovladače ke grafické kartě.
V neposlední řadě můžete zkusit jiný přehrávač.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru