Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem při uploadu a odesílání souboru se kompletně zasekne celý notebook

ahoj potřebovala bych poradit. Dneska mi vrátili z opravny notebook vyměňovali mě základní desku protože mi note nenabíhal. no a ted k tomu problému co mám po té opravě kdykoliv chci někomu poslat nějaky soubor nebo uploadovat video, hudbu, fotky.... (asi kolem 1 mega a vetsi) tak se mi sekne kompletně celý notebook ... vsechno zustane na plose ale nic s tim nejde delat musim držet shutdown aby se mi vypnul a pak ho komplet znovu celej nahodit .....

myslite že to může byt tim že si windows "mysli" (laicky) že pracuje pořád s tou starou deskou a přitom tam má novou takže vymazat a přeinstalovat cely windowsy by mohlo pomoct?

taky me "vymenili" processor z 420 na 430 ....
mam acer 3692 wlmi

předem děkuju za rady!

Předmět Autor Datum
podívat se v jakém režimu jede disk: http://pc.poradna.net/question/view/186007-pomaly-z apis-na-sat…
lední brtník 10.01.2008 00:26
lední brtník
Nuz, OS sa so zmenou HW bez cistej instalacie (format+instalacia) nemusi korektne vysporiadat (mne s… poslední
2laak 10.01.2008 00:28
2laak

podívat se v jakém režimu jede disk: http://pc.poradna.net/question/view/186007-pomaly-z apis-na-sata-disk
pro jistotu přeinstalovat ovladače chipsetu - free everest by ti měl sdělit co máš za vyměněný chipset na desce, stáhnout od výrobce.
možná i prozkoumat bios, co tam acer nastavil jinak (bohužel, v posledních letech shitózní značka se shitózním servisem, časy a kvalita oem dodavatele notebooků texas instruments jsou dávno pryč)
nová instalace windows by pomohla, pokud nemáš xp a sata disk - s ním je instalace xp na další bolení hlavy
ještě: nějakým memtestem otestovat paměti zda se jim v nové desce daří. pokud bude hlásit chyby, celou shitopravu reklamovat.

Nuz, OS sa so zmenou HW bez cistej instalacie (format+instalacia) nemusi korektne vysporiadat (mne sa to stalo takisto). v kazdom pripade by bolo vhodne spravit cistu instalaciu, mozno mate na ntb na skrytej particii preindstalovany system a staci ho obnovit odtial.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru