Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem při zobrazení flash objektu jsou okna nad divně vykreslená(jen některá)

nevíte v čem je problém? když mám vypnutý kompozitor (což mám, protože mám asi v systému nějaké bugy a například hodně zaplnňuje video ram a pak mi nejdou videa s VDPAU nebo mi pak buguje probouzení - blbne obraz-zmizí) a mám otevřený flashový plugin (např, youtube, videa na zpravodajských serverech), videa klidně mohou být i pozastavena a v oblasti flash. elementu se má vykresli něco jiného (jiné okno), tak se dochází k chybám v obrazu v této oblasti, obraz flash. elementu jakoby prosakuje v (částečně) nebo vůbec a oblast má celkově divné obraz. Nevíte, v čem je problém?

PS: vtip je ještě v tom, že skutečný obraz na obrazovce se dokonce ještě liší od screenshotu (můžete to někdo vysvětli, proč)?
Totiž ten text TOTO J... vypadá, jako vy měl konturu a text bílý. a Náhled obrazovky v okně hrany je z jedné poloviny bílý. a ještě opět pravá část z okno glxgears je bílá oproti černé (jen pozadí, kola mají ok barvu.

a podstatná věc, děje si i když mám hw decoding vyplý i zapplý.

Takže když teď koukám na screenshot tak v něm chyba vidět vůbec není....

Předmět Autor Datum
Jsi člověk s neuvěřitelným počtem problémů. Já, když jsem jich měl polovinu, jsem navštívil psychiat… poslední
IQ37 26.10.2013 23:40
IQ37

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru