Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem příjem kabelové TV přes set top box DVB-T

Dobrý den, moc prosím o radu, zda je možné připojit HD dvb-t přijímač (např. Evolve Scorpio) k rozvodu kabelové TV a zda bude s těmito programy kompatibilní. Mám příjem kabelové televize a potřebuji přístroj pro její příjem a nahrávání pořadů. Nebo zda je možná alternativa nějakého multimediálního centra. Děkuji za odpověď.

Předmět Autor Datum
Pokud je kabelovka analogová, tak ti digitální tuner bude k ničemu. Pokud je kabelovka digitální, ta…
Wikan 09.11.2010 21:46
Wikan
HD dvb-t přijímač lze kombinovat s kabelovou TV. Pokud tvůj televizor má pouze DVB-T tuner nelze pří…
doug40 09.11.2010 21:55
doug40
Moc díky za info. Jen doplňuji, že zatím nemám televizor s digitálním tunerem, jen s funkcí 100Hz a…
danny1 10.11.2010 16:16
danny1
Nepises, co mas za kabelovku. Ale pokud UPC, tak ta (jeste ne vsude) uz posila normalne po kabelu i…
Abox 11.11.2010 09:37
Abox
Máš příjem kabelové televize a televizi bez digitálního tuneru. Buď budeš přijimat analog a pak máš… poslední
Henessy 11.11.2010 17:17
Henessy

HD dvb-t přijímač lze kombinovat s kabelovou TV. Pokud tvůj televizor má pouze DVB-T tuner nelze příjímat HD kanály kabelovými rozvody. Budeš si muset pořídit HD přijímač s DVB-C tunerem. Pokud přemýšlíte o koupi TV doporučuji koupit s integrovanými oběma DVB-T/C tunery.

Moc díky za info. Jen doplňuji, že zatím nemám televizor s digitálním tunerem, jen s funkcí 100Hz a HD READY. A různé programy jsem nahrával pomocí připojeného VHS rekordéru (jak v pravěku). A vzhledem k tomu, že je u nás v provozu digitální kabelovka a je zde i slušný příjem DVB-T vysílání (bohužel stále s omezenou nabídkou oproti kabelovky), tak jsem si myslel, že při současné nabídce DVB-C přijímačů ( málo značek, celkem vysoká cena atd) využiji právě nějaký z široké nabídky HD DVB-T přístrojů, příp. multimediálního centra (např LG MS450).

Máš příjem kabelové televize a televizi bez digitálního tuneru. Buď budeš přijimat analog a pak máš tuner v televizi - Set top boxu netřeba. Nahrávat budeš na video.Nebo má tvá kabelovka také digitální signál a pak budeš potřebovat set top box který dodává při zaplacení patřičného balíčku kabelová televize.A co se týče UPC tak nabízí digital a analog omezuje a nenabízí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru