Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem range extender TL-WA850RE - lze se připojit jen kabelem

Zdravim.
Asi před půl rokem jsem si koupil range extender TL-WA850RE. Všechno fungovalo jak mělo až do minulého týdne, kdy jsem si na hlavním routeru potřeboval změnit heslo k wi-fi. Samozřejmě jsem všechno zaktualizoval i v nastavení RE, restartoval, ale potom už jsem se na mém notebooku k RE nedokázal připojit bezdrátově, ale jen pomocí kabelu. Když se pokouším připojit bezdrátově, píše mi to, že moje připojení je omezené a když zkusím windowsáckou diagnostiku, tak výsledkem je, že výchozí brána je nedostupná. Přitom když se podívám do detailu připojení, tak mám získanou IP adresu, DNS, výchozí bránu atd. správnou. Když se připojím přímo na hlavní router (ne přes RE), tak vše funguje ok.
Tenhle problém mám jen na mém notebooku, kde běží Windows 8.1. Doma máme ještě dva další (Windows 8.1 a W7) a tam vše funguje v pořádku. Ještě dodám, že moje wifi karta v notebooku je Broadcom 802.11n.

Zkusil jsem změnit heslo na staré, aktualizoval jsem RE na nejnovější firmware, několikrát jsem resetoval do továrních nastavení, zkusil jsem i manuálně odstranit wi-fi profil z Windows 8 pomocí příkazové řádky, ale nic nepomohlo.
Nevíte co s tím? Díky za případnou pomoc.

Předmět Autor Datum
Když se pokouším připojit bezdrátově, píše mi to, že moje připojení je omezené a když zkusím windows…
lední brtník 09.04.2014 00:53
lední brtník
Všechny ping příkazy vrací "request timed out" poslední
tromxo 09.04.2014 08:26
tromxo

Když se pokouším připojit bezdrátově, píše mi to, že moje připojení je omezené a když zkusím windowsáckou diagnostiku, tak výsledkem je, že výchozí brána je nedostupná.

windowsí žvásty jsou k ničemu. buď jsi dostal dhcp nastavení, nebo ne.
buď si pingneš na router, na dns a na web, nebo ne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru