Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem router asus wl - 520 gc - nejde rozbehat sit - prosim o pomoc

zdravim, cca pul roku pouzivam tento router aus wl 520 gc a nikdy nebyl zadny problem, ted jsme byl bohuzel par tydnu v nemocnici a kdyz jsem se vratil domu, tak k memu nemilemu prekvapeni router nefacha - vse blika - sviti jak ma, ale proste pri pokusu o pripojeni do site mi to hlasi, ze system se nemuze pripojit k dane siti - zkusil jsem vse znovu, vymazat spojeni vytvorit nove - ale stale to stejne - kdyz se dostanu do administrace routeru - nastavim pozadovanou IP, atd .... tak se udela jakoby save a restart - ale hodi to hlasku, ze firefox je v rezimu offline a konec - kdyz se pripojim na nejakou defaultni sit, ktera se mi zobrazuje v sitich tak se udela ten tzv save a restart a opet me to vrati na zacatek a sit nejde pouzivat - nema nekdo nejakou radu cim by to mohlo byt? kdyz kabel "pres ktery mam net" strcim rovnou do notebooku tak net facha tak jak ma, ale proste pres ten router to nechce ani za boha fachat.

Neco jsem se jiz zde docetl, ale bezvysledku - prosim o veskerou radu, docelal me to stve, ze jsem odkazany byt jen v obyvaku, kde mam net :(

dekuji za veskere rady

Daniel

Předmět Autor Datum
no asi na 15 rst to chtelo heslo a najednou to jde - nejak nechapu ze to z niceho nic po dvou dnech…
wirelless 10.04.2010 09:43
wirelless
kdyz se pripojim na nejakou defaultni sit, ktera se mi zobrazuje v sitich kde se připojuješ na jako… poslední
lední brtník 10.04.2010 10:00
lední brtník

no asi na 15 rst to chtelo heslo a najednou to jde - nejak nechapu ze to z niceho nic po dvou dnech nabehne :( sice je tam jeste nejaky pripojeni default, na ktere se login a facha to stejne, ale i tak jsem si vytvoril svou sit a ta zatim jde , ale i tak, bych rad zjistil, cim to je, protoze mi to trosku leze na mozek - jestli to neni nahodou na reklamaci :(

kdyz se pripojim na nejakou defaultni sit, ktera se mi zobrazuje v sitich

kde se připojuješ na jakou síť? máš od providera (od nějakého modemu nebo ap) přivedený kabel, a zadaně nastavení ip adres, které vyplníš na wan straně routeru?
anebo se pokoušíš o wds režim?

podle popisu to tipuju na vistu nebo wow7 i s jejich zavádějícími obrázky - ty opravdu neukazují tvoji síť, jen něco předpokládají a nanejvýš namalují křížek že to nejede.

kdyz kabel "pres ktery mam net" strcim rovnou do notebooku tak net facha tak jak ma, ale proste pres ten router to nechce ani za boha fachat.

znamená to že hodnoty od providera jsi nastavil do notebooku? nebo ti nechal automatické dhcp nastavení?

tvůj provider má jednak návody na nastavení pc, ale taky se dívám že kontrolují i mac adresu. tu ze svého notebůů musíš nechat naklonovat do routeru, někde ve "wan" nastavení.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru