Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem rundll32.exe - problém s vytížením procesoru při spouštění aplikací

Pěkný večer přeji,

mám menší problém s procesem "rundll32.exe" u Win7 Home Premium 6.1.7601 Service Pack 1 Sestavení 7601, PCčko HP Pavilion dv6-1440.
Nahodile při spouštění náročnějších aplikací (hry, apod.) se klasicky ukáže u kurzoru (šipky) "načítání/pracuji", nevím přesně, jak tomu odborně nadáváte; pak načítání zmizí a nic se neděje, ale jak kdy.. Podívám se do správce úloh a tam běží nově spuštěný proces "rundll32.exe" s vytížením CPU na cca 40%, který tam předtím neběžel.
Postupem času jsem přišel na to, že stačí aplikaci spustit znovu s již běžícím rundllem a pak skočit při běžící aplikaci do správce úloh a proces rundll ukončit - to částečně řeší můj problém, ale chtěl bych ho odstranit staticky, pokud to bude reálné. Ale jak jsem se zmínil výše, ten problém se spouštěním aplikací je dost nahodilý a také jsem zpozoroval, že častěji se mi to děje bez připojení k netu (=má dřívější domněnka, která už neplatí, poněvadž se mi to stalo vícekrát za sebou i s připojením k netu).
Nevidím to moc optimisticky, zda-li na to někdo přijde, ale přesto, předem děkuji za jakýkoli nápad!

Předmět Autor Datum
proccess explorer http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb 896653 otevřít vlastnosi rundll…
kmochna 15.04.2011 18:26
kmochna
Jako naschvál, to teď vše funguje jak má.. ale dám vědět co nejdřív, jak se to objeví. poslední
Sun 15.04.2011 20:06
Sun

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru