Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem satelitní TV karta

Prosím všechny o radu při koupi TV karty, která umí z jednoho kabelu od paraboly přes rozbočovač vysílat jiný program než satelitní receiver napojený na stejnou parabolu a vedeným stejným kabelem. kartu bych chtěl napojit přes rozbočovač lze to? díky

Předmět Autor Datum
Buď bych zvolil konvertor na parabole s dvěma výstupy- do přijímače jeden kabel a do karty druhý. Ho…
nononot 08.08.2008 20:25
nononot
kartu bych chtěl napojit přes rozbočovač lze to? Ne, to nelze. Je sice možné použít multiswitch, te… poslední
anarchist 09.08.2008 06:21
anarchist

Buď bych zvolil konvertor na parabole s dvěma výstupy- do přijímače jeden kabel a do karty druhý. Hodně satelitních přijímačů má také výstup do dalšího přijímače, pak by stačilo jen propojit kabelem ten výstup se vstupem karty. Do otázky je dobré uvést, jaké přístroje už máš a kolik jsi ochotný do toho dát, na obecnou otázku se blbě odpovídá. Zkusit můžeš taky dotaz na www.parabola.cz , kde se na satelitní příjem specializují.

kartu bych chtěl napojit přes rozbočovač lze to?

Ne, to nelze. Je sice možné použít multiswitch, ten ale vyžaduje konvertor se čtyřmi výstupy, odpovídající počet kabelů a tím také nemalou investici. To je vhodné až na rozsáhlejší instalace. Jednoduše rozbočit to nelze proto, že konvertor je z přijímače (karty) napájen a řízen (4 režimy příjmu - dolní a horní pásmo, vertikální a horizontální polarizace). Pro vás bude nejvhodnějším řešením výměna konvertoru za provedení TWIN. Natažení dalšího kabelu od antény se ale nevyhnete.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru