Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sd karta požaduje zformátování

Dobrý den, včera večer jsem ještěnormálně fotil a dnes jsem si chtěl přetáhnout fotky do PC ale když jsem připojil fotak a zapnul ho tak, Pc vůbec neviděl kartu,, tak jsem ho vypnul odpojil a zapnul a pise ze karta chce s formátovat ale jsou na ní důležité fotky které ještě nemám stáhnutí, je to na foťáku Kodak easyshare Z812 IS, a karta je myslim pretec highspeed 60x. Nevíte jak zachránit fotky?

Předmět Autor Datum
Zkus jiný počítač
ChiLLi_Master 10.03.2011 15:51
ChiLLi_Master
getdataback, testdisk, ...
lední brtník 10.03.2011 15:51
lední brtník
děkuji, ten getdataback zachránil většinu fotek ale nějaký pc neumí otevřít a u některích jsou šedé…
tom.win 14.03.2011 12:14
tom.win
ty fotky s pruhama jsou poškozené, soubor se nepovedlo přesně obnovit - některá místa už byla přepsá… poslední
lední brtník 14.03.2011 12:53
lední brtník
To sa mi stava obcas pri "cudzich" kartach, neviem si ludia vytahuju karty pri zapnutych zariadeniac…
Dreamer 10.03.2011 17:53
Dreamer

děkuji, ten getdataback zachránil většinu fotek ale nějaký pc neumí otevřít a u některích jsou šedé pruhy není nějaký program který by je opravil?
Jo a karta po zformátovánhí má jen 1GB takže bude asi nejlepší koupit novou že?

EDIT:a ty šedé pruhy když to je na égry ntb kde jsem to dělal kvůli čtečce tak nejsou u tolika fotek ale když to přetánu na flash tak se nejdřív nezobrazí ty pruhy ale za chvíly jak se to načítá tak se nějak ty fotky pro hází a ty pruhy jsou skoro u všech. Normálně bych to tolik neřešil ale mamka mezi tím má fotky z obecních akcí MDŽ a maškarní které minulý týden pořádala chtěj ty fotky někde vystavit nebo co

To sa mi stava obcas pri "cudzich" kartach, neviem si ludia vytahuju karty pri zapnutych zariadeniach, ale skoro vzdy pomohlo vytiahnutie karty a opatovne vlozenie, prip, vlozit kartu spat do fotaku, fotak zapnut, vypnut, a potom vlozit kartu do citacky.

OK, tak teraz sa pripajal cely fotak, potom odporucam "bezpecne odpojit" fotak, vypnut, zapnut, prip. vytiahnut kartu a vlozit spat, zapnut fotak a skusit zapojit este raz. Ak nepomoze vyskusal by som este citacku, ak je to mozne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru