Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sdílení k internetu (wifi)

ahoj, potřebuju poradit s wifi pripojením k internetu. V práci je jeden počítač, který má připojeni k internetu přes wifi. nahore v mistnosti nad nim je pocitac, u ktereho bych chtel take pripojeni k internetu. pouzil jsem usb wifi adapter, AP najde, ale nepripoji se, asi proto, ze neni na tom hlavnim PC povoleni sdileni k internetu. prosím, kde toto sdílení najdu a kde ho povolím, a potom, jestli tím, že povolím sdílení připojení k internetu, jestli tím nezpůsobím nějaký změny např. já nevím změny názvu místní sítě, někde jsem četl, že tím, že povolím sdílení, budu muset znovu nastavit, aby byly počítače v síti. Nebo já nevim. díky moc za pomoc.

Předmět Autor Datum
pleteš hrušky a jabka. Ujasni si, jak a co je doopravdy zapojeno. Zda je to "wifi dole" klient (při…
touchwood 24.03.2009 19:47
touchwood
jejda tak to jsem pekne vedle. jsou to počítače se síťovou kartou a v usb wifi adapteru jsem měl mož…
pppav 24.03.2009 19:52
pppav
http://pc.poradna.net/a/view/316750-jak-si-udelat- bezdratovou-sit-a-jak-ji-zabezpecit wifi klient…
touchwood 24.03.2009 19:54
touchwood
díky, pročtu si to.. poslední
pppav 24.03.2009 20:09
pppav

pleteš hrušky a jabka.

Ujasni si, jak a co je doopravdy zapojeno. Zda je to "wifi dole" klient (připojení k inetu) nebo AP (bezdrát v LAN). Pokud je to opravdu AP, pak je třeba jej korektně nastavit.

jejda tak to jsem pekne vedle. jsou to počítače se síťovou kartou a v usb wifi adapteru jsem měl možnosti (Station a Access Point) no a na to AP se pripojoval. Jinak ja fakt nevim. Mohl bys treba rozepsat co udelat, kdyz je pripojeni jako klient nebo AP ? já v tom mám fakt hrušky a jabka.

a jaký je vlastně rozdíl mezi tím wifi klient a AP ?? děkuju

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru