Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sekání a zpomalení mobilu po vložení paměťové karty

ahoj,mám mobil sonyericsson C510. Šel pěkně plynule,ale po zakoupení a vložení 2gb karty sandisk se začal jakoby sekat,odezva po zmáčknutí tlačítek je někdy i 1,5 sekundy.Není to pravidelné,třeba 10x zmáčknu tlačítko a nic,ale pak najednou se kousne.Hry co jsem měl na paměti mobilu jsem přesunul na kartu,ale nějaké se každých asi 5 sekund zaseknou na 2-3 vteřiny.Po přesunutí zpět na paměť telefonu se hra zase vrátila do normálu.Ale i když pominu hry,tak mobil je celkově pomalejší.Kartu po zakoupení jsem trošku zaplnil,poté zformátoval aby si jakoby sedla.Nevíte co s tím?Díky M.

Předmět Autor Datum
Některý mobily mají problémy tak z velkýma kartama já jsem měl to samý dal jsem menší a vše v pohodě…
saturn11 26.02.2010 22:00
saturn11
jako "sedla" to je co ? Dal jste nejprve kartu do mobilu nebo na ni nahral soubory pres pc a pak for…
cody 26.02.2010 22:08
cody
Kartu jsem vložil do mobilu,přes pc nahrál trošku fotek,v pc jsem dal zformátovat.Po odpojejí od pc… poslední
Miloš007 27.02.2010 10:18
Miloš007

jako "sedla" to je co ? Dal jste nejprve kartu do mobilu nebo na ni nahral soubory pres pc a pak formatoval ? Po vlozeni do mobilu si na ni vytvori mobil svoje slozky a karta je uz naformatovana od vyrobce na FAT32 a neni treba s ni nic delat. Samozrejme muze byt vadna proc ne. Podobny pripad jsem mel u Nokie s kartou Transcend. Vse dlouho trvalo obcas se zmenily nazvy souboru s nesmyslnymi znaky a dlouhy pristup k funkcim. Po vymene bez problemu jede mobil pres pul roku. Jeste je dulezite, jak jste kartu formatoval.

Kartu jsem vložil do mobilu,přes pc nahrál trošku fotek,v pc jsem dal zformátovat.Po odpojejí od pc mi na displeji na mobilu vyběhla hláška,že karta byla špatně zformátována,mobil mi sám nabídl zformátování v mobilu,to jsem udělal.Pak teprve jsem nahrál hry,fotky a jiné.Je fakt,že jsem se na to asi měl teda vyprdnout,a jen to nahrát najednou asi,co?Zkusil jsem kartu vyndat,znovu vložit do mobilu,zdá se mi to trošku lepší,anebo si to jen myslím :-) :Asi jsem to spíš pokonil,než vylepšil tím zformátováním,co?Ale teď je už vlastně zformátována správně,když je to udělaný v mobilu???Tak pročpak to dělá? :-)Díky M.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru