Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sluchatka s mikrofonem NOKIA kompatibilita

Zdar,

neni tu nejaky "Nokiar", ktery by mohl dat radu ohledne kompatibility novych sluchatek COLOUD od Nokie se smartphonama jinych vyrobcu?

Pripadne se chci zeptat na sluchatka Nokia Boom by COLOUD, jak to hraje?

Jde mi o to, ze bych chtel nejaka takovato sluchatka za prijatelnou cenu (zhruba v cene tech Nokia Boom), aby byla s mikrofonem na "snure" a ten mikrofon fungoval na mem Huawei Honor 2, coz neni uplne jisty, protoze existuji dva typy. Typ "Nokia" ma prehozenou zem a mikrofon oproti typu "iPhone", nicmene co jsem se docetl na netu, tak snad vsichni vyrobci prave i Nokia u novych mobilu pouzivaji typ "iPhone", teda i na novych Windows Phone smartphonech od Nokie by mely fungovat sluchatka pro iPhone i s mikrofonem, nevim to ale jiste. Protoze nova COLOUD jsou uvadeny jako kompatibilni s novyma Lumiema, tak by stacilo, kdyby nejaky majitel Lumie vyzkusil, zda funguje mikrofon od sluchatek jinych vyrobcu, kteri jsou kompatibilni s iPhonem?

Předmět Autor Datum
Nokii sice nevlastním,ale měl jsem v ruce jednu.Měla k sobě klasický nokiácký špuntovky na 3,5mm jac…
Zedgon 20.08.2013 08:17
Zedgon
U mě úplně to samé, na Nokii sluchátka hráli krásně, ale sotva jsem je dal do PC tak jsem myslel, že…
albru123 20.08.2013 19:25
albru123
Napsal jsem ze nesmysl, ale rychle jsem to maznul. :-) No vzdyt prave, to je ono, prehozena zem a mi…
RedMaX 20.08.2013 22:25
RedMaX
Upřímnou soustrast. I mě mrzí že jde Nokia do sraček, ale narozdíl od HTC, které jde taky do sraček…
albru123 21.08.2013 12:23
albru123
osobni odber a budou urcite zavareny v plastu, zadne jine na usi s mikrofonem na kabelu jsem nenasel… poslední
Redmarx N 21.08.2013 12:28
Redmarx N

Nokii sice nevlastním,ale měl jsem v ruce jednu.Měla k sobě klasický nokiácký špuntovky na 3,5mm jack.Hráli krásně ale když jsem je zkusil na mém HTC one S,tak se to nedalo poslouchat.Znělo to roboticky,nebylo tomu rozumět a chraptilo to...to je tak jediná moje zkušenost s NOKIA sluchátky.Mikrofon měli také.

Napsal jsem ze nesmysl, ale rychle jsem to maznul. :-) No vzdyt prave, to je ono, prehozena zem a mikrofon, proto mu to nehralo poradne na tom jeho HTC One S. Co se tyka tebe, tak mas blbej vystup na sluchatka na zvukove karte na PC. Tam je totiz mikrofon oddelenej, takze to sluchatkama bejt nemohlo.

Jinak ale puvodni je prave norma od Nokie, bohuzel posledni dobou se vsichni prizpusobujou nekompatibilnimu iPhonu, no a prej uz i Nokia radeji svou normu pohrbila, to bych u tech COLOUD potreboval vedet, ale asi mam smulu, Nokia uz dneska nikoho nezajima to je mi jasne.

Upřímnou soustrast. I mě mrzí že jde Nokia do sraček, ale narozdíl od HTC, které jde taky do sraček si za to můžou sami. Raději pomůžu HTC. Jo, a normy jsem kdysi studoval, máš pravdu, ale opravdu nevím jak to může být s jejich sluchátky. Jestli kupuješ z netu, tak to můžeš vrátit. Jestli ne tak to přece můžeš zkusit :-)

osobni odber a budou urcite zavareny v plastu, zadne jine na usi s mikrofonem na kabelu jsem nenasel. spis se zkusim pozeptat jak je to u novych Lumii, jestli s nima budou kompatibilni i iphonacka sluchatka, tak bude jasny, ze i tyto budou mit uz tu applovskou normu, kterou pouzivaji ostatni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru