Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sluchatka z Tesca - přestalo fungovat prave sluchatko

zdravim, pred 3 dnama jsem si koupil sluchatka s mikrofonem do pc z tesce a vse po rozbaleni slo v pohode, ale vcera po jsem pustil mp3 a slo jen leve sluchatko a kdyz jsem nejak hejbal s kabelem tak se pak chytlo i za chvily druhe, a jakmile jsem kabel nejak pustil tak zase slo jen 1, a dneska kdyz jsem pustil mp3 tak uz jde furt jen leve, sluchatko, hejbu skousel jsem asi 10 min hejbat nejak s kabelem jestli se to chytne jak vcera a vubec nic.. btw kabel mam zastrceny cely( neni povytazeni),skousel jsem rozebrat leve i prave sluchatko a tam je vse v poradku, v cem by to tedy mohlo byt?? skousel sem hned po tom repraky a ty jdou oba, a ve windows mam nastaveno hlasitost na obje strany ( ne jen na levou )... kabel povytazeni neni,.. dik za kazdou radu... reproduktory jdou bez problemu oba kdyz vytahnu sluchatka.

Změna předmětu, původně: sluchatka
Změna kategorie, původně: Hardware (host)

Předmět Autor Datum
žeby kontakt ? .....
Martin Milan 19.02.2011 13:46
Martin Milan
Sluchátka odnes zpátky do TESCA a kup si nějaký pořádní někde jinde.
manas 19.02.2011 13:49
manas
spis jeslti by se to nedalo nejak opravit.. jestli j poradte jak
adam007 19.02.2011 13:53
adam007
jo šlo. výměna kabelu nebo konektoru. ale nemá to cenu.
Jozzo 19.02.2011 13:54
Jozzo
Nejspíš užvejkanej kablík u jacku. U tesco sluchátek nemůžeš čekat valnou kvalitu.
Prasak 19.02.2011 14:02
Prasak
Kvalitu dnes nemůžeš čekat u nikoho napříč značkami výrobců i prodejců. Záměr je, aby to vydrželo dv…
Henessy 19.02.2011 15:04
Henessy
Nic neres, mas li doklad, lapni zmetka a bez jim ho obit o lebku, cim vice s tim budes majstrovat, t…
borsuk 19.02.2011 18:13
borsuk
Z tesca mame troje sluchatka, pouzivame je denne nekolik let, staly cca 99kc. Stale funguji. Znacka…
Radek 19.02.2011 18:29
Radek
Kupodivu mam opacnou zkusenost, kdyz jsme u tech sluchatek. Skype sluchatka, moje a synovy, Skype mi…
borsuk 19.02.2011 19:27
borsuk
Ani ten gothaj bych si tam nekoupil chutná úplně jinak než ve slušným řeznictví..pravda v tom řeznic…
MM_tank 19.02.2011 19:08
MM_tank
Radsi jsem ten prispevek odstranil, nechci nikoho provokovat:-)
borsuk 19.02.2011 19:47
borsuk
Nevrtej se v tom, nebo ti zbyde jen nefunkční rozvrtaný krám. Odnes jim to a reklamuj to, jinak to n…
Dale Cooper 19.02.2011 18:26
Dale Cooper
V prvních 6 měsících od koupě lze uplatnit tzv. rozpor s kupní smlouvou. V této lhůtě projevená vada… poslední
Karel04 19.02.2011 23:10
Karel04

Kvalitu dnes nemůžeš čekat u nikoho napříč značkami výrobců i prodejců. Záměr je, aby to vydrželo dva roky a jeden den. Nebudou přeci zavírat fabriky. (Já mám někde Lenca z Tuzexu z doby, kdy tato sluchátka používali i kosmonauti, ale kdyby tak vydrželo vše tak je ekonomika v pr...)
Proto se raduj, že ti výrobek bouchne těsně před koncem záruky a vyměň jej, nebo kup nový a máš zase na dva roky pokoj.:-D
U mých Kosů UR 30 po letech odešly ušníky, tak mi je v rámci celoživotní záruky vyměnili a do měsíce se prodřela průzvučná tkanina. Uši jsem kontroloval, mám je stále jemné. Holt nová doba. Každá značka je dnes sra...:-D

Nic neres, mas li doklad, lapni zmetka a bez jim ho obit o lebku, cim vice s tim budes majstrovat, tim vetsi duvod potom budou mit ti tvrdit ze nefunkcnost jsi si zpusobil sam i kdyz v tomto pripade myslim nebudou delat krky.:-D Tez nechapu proc ma nekdo duvod kupovat mrzaky z Tesca, prave a jedine v podobnych marketech bych predpokladal ze zbozi bude nevalne urovne, do Tesca pro chleba, rohliky, Gothaj, sem tam nejaky hmyzecek v cukrovinkach:-D:-D ale sluchatka asi ne!

Z tesca mame troje sluchatka, pouzivame je denne nekolik let, staly cca 99kc. Stale funguji. Znacka je tusim tesco. Jen asi nevypadaji podle posledni mody, ale na skype staci. Pak jsem mel dvoje do 500kc. Oboje znicene po cca pul roce pouzivani. Jedny z CZC a druhe z Alfacompu. Znamena to, ze oboji prodavaji mrzaky a tesco kvalitu? Jinak hmyz (nebo jeho zbytky) jis skoro ve vsem, najdi si par studii.

Kupodivu mam opacnou zkusenost, kdyz jsme u tech sluchatek. Skype sluchatka, moje a synovy, Skype mikrofon, vse z Alfacomp, kategorie z nejlevnejsich, dvouletou zarukou uz prosly, nyni vse bez projevu zavad, naopak Scart kabel, nabijecka, pametovka, halogenova zarovka s vydrzi tri hodiny, tohle vim ze jsem v minulosti pred par lety v Tescu kupoval a take po nedlouhem case reklamoval. Nepisi tu jen tak z potreby hanit neco a nekoho ale z vlastni zkusenosti, prave proto uz bych tam nic podobneho nebral. Ten hmyz ci neco tomu podobne jsem videl osobne, ale i jine lahudky. Jestli jime hmyz nebo jeho zbytky, fajn, muj apetit to nijak neohrozi.:-D

V prvních 6 měsících od koupě lze uplatnit tzv. rozpor s kupní smlouvou. V této lhůtě projevená vada se považuje za vadu při převzetí věci, neprokáže-li prodávající opak. V takovém případě nemusí proběhnout oprava, ale můžete požadovat výměnu za nový kus (na který by měla platit nová záruka). Pokud by výměna nebyla možná, můžete volit mezi přiměřenou slevou nebo možností od smlouvy odstoupit. Po uplynutí 6 měsíců od převzetí zboží se odstranitelná záruční vada řeší již standardním procesem reklamace.
Takže se v tom nevrtej,odnes to zpátky a požaduj výměnu nebo peníze.Ani neříkej,že to chvíly fungovalo,prostě šmejd hned po vybalení.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru