Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno spojení 2 Wordových dokumentů, aby se zobrazovaly ve sloupcích vedle sebe

Asi by to šlo udělat tak, že by se vybrala možnost 2 sloupce, pak by se vložila část textu z prvního dokumentu do prvního sloupce a do druhého sloupce by se vložila odpovídající část druhého dokumentu, a tak by se postupovalo i na dalších stránkách až do konce obou dokumnetů. Jenomže je to nechutně pracné... Nevěděli byste prosím někdo o nějakém snažším postupu?

Předmět Autor Datum
Napada ma vytvorit si textove ramce tak aby sli cez viac stran (ak vobec Word umoznuje tak velke ram…
MM.. 19.02.2010 18:14
MM..
moc díky. V té tabulce to funguje super. Moc mi to pomůže:-):-):beer: poslední
wasek 19.02.2010 18:34
wasek

Napada ma vytvorit si textove ramce tak aby sli cez viac stran (ak vobec Word umoznuje tak velke ramce), a do kazdeho drbnes jeden dokument. To je asi aj jedine spravne riesenie (ptz 2 stlpce jak to navrhujes ty by sa ti pri akejkolvek zmene velkosti pisma alebo velkosti papiera uplne rozhadzali).

//edit a blbost, ramec Word na viac stran evidentne nevie. Takze potom by som asi vlozil tabulku s 2 stlpcami, tabulka sa da roztiahnut urcite aj na viac stran. (teraz som to overil a funguje to v MS Word 2007)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru