Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem stažená hra.... nebo horor

Včera jsme si stáhla hru, celá natěšená, ale když se mi stáhla byla ta složka se jménem Setup......klikla jsem na ni ale nic..... tak jsem chtěla hru odstranit..... ale vždy mi to napsalo: Nelze odstranit: Je požíván jiným programem nebo uživatelem. Ukončete všechny programy, které mohou tento soubor používat a opakujte akci........prosím o pomoc..... mám jen již od začátku jen zakladního uživatele Moje a Administrátora, ale nikde mi to nejde odstranit.............. doufám, že mi někdo pomůže
Změna kategorie, původně: Programování (JaFi)

Předmět Autor Datum
Restartujte počítač a odstraňte ji.
Kurt 23.07.2009 10:39
Kurt
Odhlas se a přihlas se, hru pak půjde odmazat*. * za předpokladu, že se nejedná o vir.
Flash_Gordon 23.07.2009 10:40
Flash_Gordon
nepomáhá to... pls co mám dělat =´(
kaufa 23.07.2009 11:30
kaufa
Pravděpodobně tam je nějaký virus nebo něco podobného. Podívat se do správce úloh, ukončit ho, a pot…
Brumla 23.07.2009 11:37
Brumla
tak ti treba ked: -bohvie co si stiahla. hry sa kupuju, a potom podobny problem nemas. -bohvie ako s…
shiro 23.07.2009 14:28
shiro
Vskutku přínosná a konstruktivní rada. Takový rady jsou v poradně opravdu potřeba.
Prasak 23.07.2009 14:32
Prasak
pre vsetkych ktori nepochopili preco bola dotycna zdrbana: 1. absolutne ju netrapi napisat co za pa…
shiro 23.07.2009 19:54
shiro
A proč máš ve svým příspěvku tuto větu? naco sa ondis do veci o ktorych prd vies? Je to jako jezdi…
Prasak 23.07.2009 20:07
Prasak
Ta veta je tam na to, ze clovek ktory (mozno) ovlada len zakladnu pracu s PC sa nema co drbkat do st…
shiro 24.07.2009 08:48
shiro
Pokud máš pocit, že tady na VEŘEJNÉ poradně, která je udělána jako SLUŽBA PRO VŠECHNY, někdo s něčím… poslední
Prasak 24.07.2009 11:13
Prasak
Jsi skvělý! Sundat gatě, na oslavu vyhonit kokot.
MaSo 23.07.2009 14:34
MaSo
no jo, MaSo, ale má pravdu. A ta bývá někdy krutá.
touchwood 23.07.2009 14:50
touchwood
az na ten prvy bod - mohla to byt freeware hra, akurat len stiahnuta z pochybnej stranky
Michal2 23.07.2009 14:51
Michal2
A k čemu je taková odpověď na poradně? Odpovím si sám: na hovno.
MaSo 23.07.2009 14:52
MaSo
je to poučení pro příště..
touchwood 23.07.2009 16:47
touchwood
Příště už se ale konat nebude, protože taková odpověď bude mít IMHO jediný efekt, a to ten, že dotyč…
MaSo 23.07.2009 16:49
MaSo
Přesně tak, taky bych se nevracel tam, kde by mi místo rady srali na hlavu.
Prasak 23.07.2009 16:56
Prasak
a co ti, MaSo, brání odpovědět a poradit? Já jsem jen čistě pro pořádek řekl, že výše uvedený výrok…
touchwood 23.07.2009 17:00
touchwood
Pravdu nema. Hry se daji stahnout zdarma a pak jsou taky hry, ktere zaplatis a pak si je stahnes. Ah…
Radek 23.07.2009 15:00
Radek
To je sice trochu demagogický názor, ale budiž, pokusím se polemizovat. Základem bezpečného systému…
touchwood 23.07.2009 16:58
touchwood
Ono jde hlavně o počátek tohoto dohadování a to o formu, jak to bylo celý podáno. Milej Shiro prakti…
Prasak 23.07.2009 17:03
Prasak
Shiro je už takový - a každý je zodpovědný za své chování. Dokud to nepřekročí jistou mez (neslušné…
touchwood 23.07.2009 17:17
touchwood
Problém je v tom, že i chování jednotlivce dělá obraz celku. Pokud je taková hnusná odpověď jako jed…
Prasak 23.07.2009 19:44
Prasak
naco sa ondis do veci o ktorych prd vies? fajn, takže až budu chtít cokoliv na komp nainstalovat, p…
mia 23.07.2009 20:18
mia
naco sa ondis do veci o ktorych prd vies? Treba proto, ze nechce davat za trivialitu nemaly obolos…
mif 24.07.2009 00:07
mif
Zkus pustit Windows v nouzovým režimu, tam to určitě smazat půjde. A prověř to antivirem, jestli ta…
Prasak 23.07.2009 14:33
Prasak
unlocker je best zde info a program…
Zepe 23.07.2009 18:04
Zepe

pre vsetkych ktori nepochopili preco bola dotycna zdrbana:

1. absolutne ju netrapi napisat co za paskvil to stiahla - tym padom ani nevieme co vlastne riesime. Tot k narazkam na freeware hry - kto si tu moze byt isty ze je to free? a kto tu vie co vlastne stiahla?

2. radu na svoj dalsi problem uz dostala od ineho uzivatela, tak vie ako sa ma zariadit. Ale aj tak plati to, co som napisal predtym. Skratka - sadla som si do auta a zavrela dvere. Ale ejha - neviem ho nastartovat. A zrazu sa nedaju otvorit dvere, co s tym? A aj tak nevieme co tam vlastne porobila, nakolko ako poznam zeny pri PC, tak este porobila 10 dalsich veci o ktorych nepovazuje za potrebne sa zmienit.

A proč máš ve svým příspěvku tuto větu?

naco sa ondis do veci o ktorych prd vies?

Je to jako jezdit autem. Každej užívá, co má a je na něm, jak to používá. A ani TY nemáš právu mu to jakkoliv vyčítat. Posralo se to, proto šla do poradny a šla pro RADU, kterou jsi jí nedal. Kdyby jsi mlčel, udělal bys líp. Ale ne, tys to prostě musel vyřvat nahlas, jak to tebe strašně sere, že někdo něčemu příliš nerozumí. Je ti do toho hovno, že si to posrala, buď jí poradíš, jak to napravit, nebo drž hubu a nech si to pro sebe.

A k free verzi - je to jedno, případnou nelegální činnost provedla ona sama a je na ní, jak se s tím vypořádá. Ona požádala o vyřešení následků, což je trochu něco jinýho. I kdybys věděl, co je to za hru a odkud, stejně by to nebylo důležité.

Ta veta je tam na to, ze clovek ktory (mozno) ovlada len zakladnu pracu s PC sa nema co drbkat do stahovania hier apod., ktore nevie ani instalovat...tiez nejazdim na aute ked nemam vodicak a neviem co je spojka.

Je to jako jezdit autem. Každej užívá, co má a je na něm, jak to používá. A ani TY nemáš právu mu to jakkoliv vyčítat. Posralo se to, proto šla do poradny a šla pro RADU, kterou jsi jí nedal. Kdyby jsi mlčel, udělal bys líp. Ale ne, tys to prostě musel vyřvat nahlas, jak to tebe strašně sere, že někdo něčemu příliš nerozumí. Je ti do toho hovno, že si to posrala, buď jí poradíš, jak to napravit, nebo drž hubu a nech si to pro sebe.

Ano, je to ako jazdit autom. Ale tam musis chodit do autoskoly a tam ta to naucia. Ked sa ti auto pokazi, ides do servisu, alebo si to opravis sam ak to vies. Ale ked je auto kradnute (stiahnuta hra, o ktorej doteraz nevieme ci je free) tak je trosku drze pytat si pomoc na opravu kradnuteho auta, nemyslis? Ziadne take, ze je ma do toho hovno. Ked nieje schopna ani ukradnut hru, nak sa do toho neondi, pretoze najubohejsi je pirat, ktory nevie ani kradnut, a potom tu ukradnutu vec ani pouzit. A este s tym otravuje druhych ludi na fore. Ked uz nieco kradnem, tak si problemy s tym zakonite riesim u toho od koho to kradnem (alebo autora cracku) a nie este drzo ziadat pomoc hocikde na fore. Normalne mi je divne ze taketo elementarnosti ta musim ucit. Mas ich davno vediet.

A k free verzi - je to jedno, případnou nelegální činnost provedla ona sama a je na ní, jak se s tím vypořádá. Ona požádala o vyřešení následků, což je trochu něco jinýho. I kdybys věděl, co je to za hru a odkud, stejně by to nebylo důležité.

Ano, ak ukradla hru, tak nech sa s tym vysporiada sama - presne ako pises. Tak nech si sama riesi aj pripadne problemy. Logicke. A keby som vedel co je to za hru tak by to dost dolezite bolo, nakolko si asi necital pravidla, a tuna sa warez neriesi. Ak by to bol freeware, tak by som to riesil inac. Ale ked baba nepovazuje za potrebne vobec napisat co za paskvil stiahla, tak je logicke domnievat sa na 99%, ze nieco warezila.

Pokud máš pocit, že tady na VEŘEJNÉ poradně, která je udělána jako SLUŽBA PRO VŠECHNY, někdo s něčím OTRAVUJE, když žádá o pomoc, tak tady nemáš co dělat. Jestli tě to otravuje, tak nereaguj, nečti, nenavštěvuj. Jedná se o dobrovolnou službu.
A nevím, proč furt zdůrazňuješ to, že je to warez verze. To je úplně jedno, to jen ty si tady hraješ na policajta. Poradna se drží zákonných mezí, tedy neposkytuje linky na warez, neposkytuje návody na obejití ochran a jiné nelegální činnosti. To, že někdo má doma warez, je každýho věc - poradna nemá právo to jakkoliv soudit. V úvodním dotazu se jedná o následek a není jakkoliv nezákonné poskytnout pomoc tyto následky řešit. Pokud ti to je proti srsti, neodpovídej. Nejsme poradna plná policajtů, kteří povařují slovo warez za něco ďábelskýho. Warez se tu neřeší hlavně z toho důvodu, aby poradnu nikdo netahal na policajty za nelegální činnosti. Ne proto, že by tu byli všichni svatí.
Více psát nebudu, v podstatě to níže vystihuje Mif ve své odpovědi.

BTW - už se nedozvíme, jestli je to nějaká free nebo warez hra, protože svým chováním jsi tazatele dokonale vypudil. Děkujeme.

To je sice trochu demagogický názor, ale budiž, pokusím se polemizovat. Základem bezpečného systému je používání bezpečných a důvěryhodných aplikací. To naprosto nemá nic společného s tím, zda je daná aplikace (v tomto případě hra) komerční nebo zdarma. Elementární logická úvaha, naprosto abstrahovaná od nějakého technicistního počítačového pohledu, by v drtivé většině případů měla stačit.

Je zajímavé, že skoro nikdo se nenechá nachytat, pokud vám podezřelý jedinec nabízí v temné uličce "pravé" Rolexky za 250Kč, zato většina lidí důvěřivě, radostně a bezstarostně kliká na kdeco po netu co slibuje něco zajímavého.

A k instalacím samotným - z hlediska samotného úkonu je instalace triviální záležitost, kterou zvládne i cvičená opice. Totéž se ovšem nedá tvrdit o dobře provedené instalaci, která vyžaduje nemalé znalosti (jak konfigurace daného systému, tak konfigurace SW, případně cizího jazyku), pozornost a hlavně zuřivé NEklikání na "Next" - "Next." Všimni si ovšem laskavě, že o samotném způsobu instalace jsem se ani slůvkem nezmínil.

Ono jde hlavně o počátek tohoto dohadování a to o formu, jak to bylo celý podáno. Milej Shiro prakticky jen dotyčné/mu vynadal a to bylo všechno, co jsme se od něj dočkali. Opravdu potřebuje poradna něco takového? Chceme tady lidem pomáhat řešit problémy, nebo jim nadávat do neschopáků? Už se stalo a má v počítaču vir, poučení pro příště není špatná věc, ale není to rada k tématu. Pokud má poradna dostát svému účelu, tak je třeba dát radu. Onanie ega na úkor tazatelů zde nemá místo.

Shiro je už takový - a každý je zodpovědný za své chování. Dokud to nepřekročí jistou mez (neslušné nadávky, osobní osočování), není důvod udělovat bany nebo mazat. Ostudu za své chování si nese Shiro sám, nikdo nikoho taky nenutí, aby četl jeho reakce. Čistě technicky má pravdu (a dokonce v tom lze vidět i radu do budoucna), i když ji podal velmi nevhodným způsobem.

Každý má právo prezentovat své názory, navíc "pozitivní diskriminace" slabých jedinců kteří nevydrží kritiku vlastní osoby se mi velmi příčí. Poradna není one-man-show, je to (měl by to být) pluralitní systém, kde si nemusí rozumět všichni se všemi a kde by se neměl uplatňovat tzv. stádní princip.

Když to shrnu - nelíbí se mi, jak Shiro vystupuje, ale dokud nepřekročí elemetární mez slušnosti, nemá smysl jej osočovat z toho, že je pro tuto poradnu bezcenný (není to totiž pravda).

Podotýkám, že toto je pouze můj osobní a soukromý názor, nikomu jej nenutím a že pokládám toto téma za zcela vyčerpané.

Problém je v tom, že i chování jednotlivce dělá obraz celku. Pokud je taková hnusná odpověď jako jedna z prvních, tak tazatel se sem už nevrátí, ba co víc, špatný obraz poradny pak pošle dál ostatním. A pak slušné a věcné rady ostatních přijdou vniveč, protože si je tazatel už nikdy nepřečte.
Bohužel nejsem moderátor, ale takovýto osočování tazatelů, kteří se slušně zeptají, bych bez pardonu mazal. Internet je sice dost anonymní, ale nebudeme se přece chovat jak ve chlívku.

naco sa ondis do veci o ktorych prd vies?

fajn, takže až budu chtít cokoliv na komp nainstalovat, přizvu si k tomu počítačovýho experta a vypláznu půlsta za spuštění setup.exe a tři kliknutí na next. Anebo si nastuduju 1000+1 tipů a triků jak spouštět setup.exe s přihlédnutím k variantě install.exe a autorun.inf. Za nějakejch 699,- Kč od CPressu. Pak si koupím publikaci Odstraňování problémů s nekorektně spuštěným setup.exe a Rozdíl mezi spuštěním setup.exe pomocí malého a velkého Enteru. Cpress, 259,- Kč. A pak budu moct slavnostně za dohledu přizvaného odborníka spustit svůj první setup.exe z přiloženého CD. A jako bonbónek si koupím Mistrovství v setup.exe za mizernejch 1099,- Kč....

A pak už o tom nebudu prd vědět.

EDIT:// sakra, chtěl jsem říct pětikilo, ne půlsta :-[

naco sa ondis do veci o ktorych prd vies?

Treba proto, ze nechce davat za trivialitu nemaly obolos servisakovi. Prozradim ti tajemstvi: i pro takoveto lidi (kteri nedopatrenim / neznalosti uvedou sve pecko do stavu nefunkcnosti) tady jsme. Nechapes-li to, ci mas nejaky blize nespecifikovany problem s temito uzivateli komunikovat, prosim neodepisuj. Tve rady byvaji obvykle prinosem, ale krot sve ego. Ber mou vsuvku coby pratelske napomenuti, priste (nevezmes-li si mou radu k srdci) se ti ozvu jako mod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru