Předmět Autor Datum
Vybíráš přístoj v kategorii kde na každém je nějaká podstatná moucha (wifi, pád programů, výdrž bate…
TNT 13.11.2012 14:14
TNT
ovšem to je jiná cenová kategorie, ale děkuji:-)
rompeg 13.11.2012 14:27
rompeg
Máš zkušenosti s nějakým tabletem? Jestli ne, raději se na něj jeď podívat a zkus na něm to co bys o…
TNT 13.11.2012 16:31
TNT
Žádné zkušenosti, navíc to není pro mne, ale pro "starší" paní, která také nemá zkušenosti:-) Chtěla…
rompeg 13.11.2012 16:59
rompeg
vyřešeno, koupil se Samsung:-) poslední
rompeg 15.11.2012 23:19
rompeg

Vybíráš přístoj v kategorii kde na každém je nějaká podstatná moucha (wifi, pád programů, výdrž baterie, foťák bez fokusu, proměnlivá rychlost reakce na dotyk, lagy v odpovědi ze strany OS). Příspěvky lidí v těch odkazech je jen obrázek stavu :-) a je na každým jaká rizika, co nebude fungovat, bude akceptovat.
Jak třeba píšou na slatedroid.com - číňani na relativně ne-špatný hardware dají navíc zprasený OS a je pak na každým, aby si to zlepšil nahráním customizované ROM (cyanogenmod). Jestli tyto tablety mají dobrý HW nevím. Pokud bych vybíral takový tablet mrknu nejdřív na forum,které se zařízení věnuje, jedno takové jsem už výš uvedl ;-) Pro ty co nechtějí podstupovat výběr stylem pokus-omyl a chtějí jasně fungující tablet je lepší rovnou vybírat z nabídky značkových tabletů - Samsung, Apple, Google, Asus.....

Máš zkušenosti s nějakým tabletem? Jestli ne, raději se na něj jeď podívat a zkus na něm to co bys od něj očekával (neměl by být problém si přinést vlastní miniSD kartu a to dát do tabletu, otevřít pdf či jiný dokument,video nejlépe v HD x264, zkusit web).
Očekávání bývají velké a zvolený tablet je nemusí vůbec naplnit. Mluvím z vlastní zkušenosti :-) Už jsme tu probírali výběr tabletu do školy :-D
Nějaký 7" jsem viděl před nedávnem v Datartu, z těch linků se dá dostat do eshopů a třeba Alza má napsáno, že to má v Praze v showroomu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru