Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem the witcher 2-libil se vam?

Ahoj,
zajimal by me vas nazor na zaklinace 2.

Sam za sebe se priznam, ze mam se hrou docela problem, hral jsem jednicku a i kdyz je to napomezi klikfestu, docela me bavila. Pravda, nikdy jsem to nedohral, ale to spise z casovych duvodu.

V nedavnych slevach na steamu jsem poridil i dvojku. Uz jsem s ni mel nejake zkusenosti, ale za tech par korun, nekupte to.

Pri prvnim hrani me hrozive nastval system quick time eventu, ukoncil jsem to u balisty v prvni lokaci.

Ted jsem se dostal uz za kejrana ci jak se ta chobotnice jmenuje a resim pametni ruzi a podobne srandy.

Musim rict, ze se do te hry nemuzu dostat, prijde mi to jako koridorovka, vim ze se to asi tezko da srovnavat s otevrenym svetem skyrimu nebo podobne, ale... Svet ma jasne nalajnovano kam se muzu dostat, kam nesmim proste nevylezu, lidi co nekde postavaji a stouraji se v nose nejsou nic nez kulisy, ktere neumi prohodit ani zbytecnou hlasku. O vedlejsi quest jsem zatim asi ani nezavadil, coz mi vadi.

Kdyz uz mam moznost nejaky ukol resit jinym zpusobem nez ubitim ci podplacenim nekoho, tak to vede jen k tomu, ze si dam hloupy souboj v pace...

Popravde, nerozumim tomu proc ta hra mela takovy uspech, asi je to tim, ze kvalitnich rpg je jako safranu a tak konkurence neni velika. Stejne si ale myslim, ze je to skoda, nevyuzity potencial...

Ovladani je asi kapitola sama pro sebe, sotva kdy se naucim vsechny klavesy na co ktera je, o uskocich, neschopne kamere pri boji a zamykani protivniku nema smysl prilis mluvit. Kdyz uz se kamera uzamkne a srotuju jednoho protivnika, druhy ke me zpoza kamery prijde do zadu a da mi par ran. Ne ze by to melo nejaky fatalni nasledek, ovsem citim se trochu podveden.

Jak jste byli se zaklinacem spokojeni vy?

Předmět Autor Datum
Já ho za těch pár euro koupil (do zásoby) taky, zatím jsem se k němu nedostal (měl jsem spuštěné ako…
L-Core 29.07.2013 20:19
L-Core
Poprvé jsem byl trochu v depce, bylo to vlastně chvíli potom, co jsem dohrál DA2 a prostě mě to už u… poslední
Depaje 29.07.2013 20:44
Depaje

Poprvé jsem byl trochu v depce, bylo to vlastně chvíli potom, co jsem dohrál DA2 a prostě mě to už unavilo. Tak před 2-3 měsíci jsem dohrál znovu Witchera 1 a hned 2 a musim říct, že dvojka mě nakonec chytla. Je to prostě jinak pojatý, člověk se s tim musí smířit a zžít.

To samý mám momentálně u CoD Black Ops - před rokem jsem hrál hodinu a odinstaloval jsem to, teď to hraju a nemůžu si ztěžovat :). Prostě jsem k tomu tak nějak...dospěl :). Mimochodem už dávno nejsem gambler, kvůli rodině hraju tak 1-2 hodiny denně a pubertu jsem měl minulé tisíciletí...

Ale stejně - DA2 nemá na DA1 šanci a stejně TW1 je lepší, než TW2. Chvíli jsem měl z recenzí pocit, že nejdůležitější na Zaklínači 2 bylo, že Triss Marigold...teda tady vlastně Ranuncul...byla nahatá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru