Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tiskárna neukazuje stav inkoustu - samoresetovací čip

Ahoj, chci se zeptat, koupil jsem si plnitelné cartrige se samoresetovacím čipem na tiskárnu canon ip4600, ale stav inkoustu se mi pořád zobrazuje jako plný, (podle prodejce má ukazovat hladinu inkoustu a po vyndání s tiskárny naplnění a vložení zpátky se á zorazit plná hladina a odečítat) už jsem jednou barvy vytiskl, teď jsem je doplnil, docela dost tiskl a zase to neukazuje, že by inkoust ubýval, prosím o radu jak sprovoznit ukazování inkoustu

Předmět Autor Datum
kup si originaly a problemy mat nebudes. Okradas vyrobcu a este s tym chces aj pomahat...lol.
shiro 05.01.2011 11:43
shiro
Odpověď naprosto k hovnu, jako vždy. Jaké okrádání výrobce? Až nebude výrobce odírat spotřebitele, n…
mia 05.01.2011 13:08
mia
to mě teda dostalo, taková odpověď, kdo si může dovolit kupovat jednu originální cartrige za 250 kč?…
johny-d 05.01.2011 13:55
johny-d
odpověď na hovno č.2: vzhledem cenám cartridgí jsem vypotřebované barevné startovní minináplně už an…
lední brtník 05.01.2011 14:29
lední brtník
vsetkym co tomu nerozumeju, alebo nechcu rozumiet: Preco by mal vyrobca odierat spotrebitelov? Ked…
shiro 05.01.2011 18:44
shiro
Ktera tlacka ma levne naplne? Kdyz jsem vybiral podle ceny naplne tak zas napln moc dlouho nevydrzel…
pepa2 05.01.2011 19:10
pepa2
tak sa treba popytat a najst si tlaciaren, ktora vie tlacit aj po dojdeni farby. Vyrobca ti to samoz…
shiro 05.01.2011 21:02
shiro
To je prave to, ze to nikdo nikde neuvadi a clovek to zjisti az kdyz se to stane, jako me s tim ze n…
pepa2 05.01.2011 21:30
pepa2
no ked beztak nebude tlacit, tak naco by ti brala papier? aby ho potom prazdny vyplula von? zbytocne… poslední
shiro 05.01.2011 21:38
shiro
Ohledně té otázky - kontaktuj prodejce třeba odpoví, tady to asi nikod neřešil. Možná jiná výrobní s…
MM_tank 05.01.2011 15:59
MM_tank

vsetkym co tomu nerozumeju, alebo nechcu rozumiet:

Preco by mal vyrobca odierat spotrebitelov? Ked sa ti nepaci, kupuj si neoriginaly ale potom tuna nerev ze ti nieco nejde. Opakujem uz neviemkolky krat, ze vyrobca neoriginalne sracky netestuje so svojimi tlaciarnami a nic pri nich negarantuje.

Ak sa ti nepaci, kup si tlacku kde naplne niesu tak drahe. Nik ta nenuti kupovat si tlaciaren kde su drahe naplne.
Ale to by krepi ludia museli pouzivat svoj zakrpateny mozog, pretoze tlaciaren sa vzdy kupuje podla ceny naplni, a nie podla ceny tlaciarne. A hadaj preco. Ano, preto, ze za tlacku platis raz, ale za naplne budes platit este 100 krat. Ludia sa nechavaju sami zdierat vyrobcami, kvoli svojej vlastnej blbosti. A za blbost sa plati.
Pretoze nik im nekaze kupovat tlacku s drahymi naplnami, ako som uz povedal.

Cena naplni je uz vec vyrobcu, a nezmenis to, co tu budes akolkovek vrieskat. Nepaci sa ti cena? Nekupuj to. Ake jednoduche, ze?

A k tomu okradaniu - z coho si myslis ze je financovany vyskum a vyvoj novych tlaciarni a technologii? Z predaja naplni, pretoze tlaciarni sa nikdy nepreda tolko aby to zarobilo nejake velke ciastky.

Preto vzdy "milujem" otazky na forach, ze si dakto kupi neoriginalnu sracku a este sa cuduje ak to nahodou nejde ako ma.

Ktera tlacka ma levne naplne? Kdyz jsem vybiral podle ceny naplne tak zas napln moc dlouho nevydrzela. Souhlasim ze to jsou zlodeji, tiskarna mi vydrzi vzdy dva-tri roky a bud klekne hlava nebo zacne tiskarna delat nesmysli a to jsem kupoval original naplne, ted uz originaly nekupuju protoze zivotnost tiskarny mi originaly neprodlouzily. Timhle stylem jich prodaj dost, navic si porad vymyslej nesmysli typu kdyz dojde jedna barva tak nelze tisknout. Ted jsem tu resil, ze mi bez cerny naplne tiskarna neveme ani papir, klidne bych si to vytisk modre ale nemuzu nijak protoze to jsou smejdi a fakt uz me to se** pripadam si omezovanej kdyz to kuli jedny barve nejde vytisknout, to abych mel ve skrini zasobu naplni aby se mi nahodou nestalo ze si nemuzu neco co hodne potrebuju vytisknout aspon v jiny barve.

To je prave to, ze to nikdo nikde neuvadi a clovek to zjisti az kdyz se to stane, jako me s tim ze nebere papir, nikdy jsem se s tim nesetkal tak jsem se na to ani nemohl predem zeptat, ani v prodejne jsem na to nedostal solidni odpoved, tady to taky nikdo 100% nevi, proto rikam ze vyrobci jsou smejdi protoze vzdycky prekvapi nejakou svinarnou. Pred tydnem jsem vyhodil Canon IP4300 a uz jsem na tiskarny rezignoval, koupil jsem za 50Kc tiskarnu HP 3325 je temer stejna jako mas ty a protoze tisknu jen dokumenty nemuzu si na ni stezovat, hlavne ma hlavu na naplni a to jsem chtel, az klekne koupim si ji znovu protoze je hrozne levna (max 100Kc + napln) a nema zadne nesmyslne omezeni s naplnema.

Ohledně té otázky - kontaktuj prodejce třeba odpoví, tady to asi nikod neřešil. Možná jiná výrobní série tiskárny nebo jiný firware nebo prodejce náplní kecá. Ne do cartrige jiný fw nenahrajes (hledal sem ten problem:-)).

Investice do tech samorestovacich byla asi taky ne zrovna mala -pokud by se to treba pokazilo nez se to vyplati. O nejake reklamaci zaschle hlavy/poskozeneho toho cipu dost pochybuju.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru