Avatar uživatele
anonym

titulky u filmu se mi zobrazuji asi o 10 sekund pozdeji,jak to sestelovat

titulky
Doplňuji:
ja pouzivam jedine vytecny VLCplayer,jedna se o film Zombie holocaust z Webshare.cz a titulky jsou z titulky .com

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, briketka10 před 3906 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
badisko

zalezi na tom jakej program pouzivas … osobne pouzivam KMPlayer a tam je to pouze na klavesove zkratce jednoduche jak facka .....jiank by bylo fakt dobre vedet co pouzivas ..:D na prehravani videi …

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Zkoušel jste použít jiný přehrávač? Pokud ano a výsledek je stále stejný, tak autor titulek to buď načasoval špatně a nebo máte ten film ustřižený (začátek vystřihlý – třeba reklamy, varování apod.)
Doplňuji:
Jinak já používám Windows Media Player, který tímto mohu doporučit. S nainstalovaným ffdshow filtrem mi přehraje snad všechno.

Upravil/a: Bedy

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
briketka10

mě se zobrazují zase o pár chvilek dřív
nahraný film je z Ulozto.cz, používám
k přehrávání program KMPlayer..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Ve většině lepších přehrávačů klikneš pravým tlačítkem a najdeš si tam volbu RESYNCHRONIZACE AUDIA nebo RESYNCHRONIZOVAT TITULKY a tam si pak nastavíš časovej posun +(-)10sec.

Nestalo se nic jinýho, než že sis stáhnul titulky buď blbě načasovaný a nebo načasovaný pro jinou verzi filmu, podrobněji zde > http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/anglicky-film-a-anglicke-titulky

Jako přehrávač pak doporučuju KMPlayer a nebo BSPlayer, ty jsou na tyhle opravy nejjednodušší.

http://www.sta­huj.centrum.cz/mul­timedia/multi­medialni_preh­ravace/kmplay­er/
http://www.sta­huj.centrum.cz/mul­timedia/multi­medialni_preh­ravace/bsplay­er/

Doplňuji:
Z internetu:

"Posun titulků ve VLC, jak na to?
Autor: bybop 17:51:08 26.08.2008
Je přednastavena klávesová zkratka: j=zvýšit zpoždění titulků, h=snížit zpoždění titulků

Klávesové zkratky jsou v Nastavení, zaškrtnout rozšířené, Rozhraní, Nastavení klávesových zkratek ;)"

Z internetu (2):

Posunuté titulky proto doporučujeme vyřešit v těchto 5 krocích:

Stáhněte si VLC Player – nejlépe z oficiálního webu zde.
Otevřete v něm film včetně titulků pomocí volby Média > Pokročilé otevření souboru (Ctrl+Shift+O)
Ve chvíli, kdy se film i se špatně synchronizovanými titulky už přehrává, jděte do menu Nástroje > Synchronizace a stopy
Otevře se dialog, řešící jednak zvuk a video (ve své horní části) a pak taky to, co nás zajímá nejvíce: soulad titulků a videa
V této chvíli už jen stačí naklikat, o kolik sekund je předstih titulků před zvukem (tlačítko +), případně o kolik jsou pozadu (-). Stejně tak se dá korigovat i jejich rychlost – změnou fps. Změny podle tohoto nastavení můžete sledovat okamžitě před sebou na přehrávaném filmu.

Upravil/a: bolak

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jsemtady

V tom vlc je klavesova zkratka pro posun titulku. Tim si to sestelujes. Jen myslim ze je pak potreba prekliknout se v tom filmu znova na pozici odkud se divas aby se to projevilo, nebo to mozna znovu spustit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klob1

to dělá pokud je neoficiální film to ještě jde, mi se stávalo,že občas mluvili jinde a hráli také jinde..ženská mluvila chlapským hlasem a chlap ženským..takže z něčeho smutného bylo veselé..jsem si říkal,že se asi tam zbláznili nežli jsem na to přišel..že to tak dělá..tak záleží jestli ty titulky jsou před tím nebo po ději..jo později..tak to jsou pro pitomce,co nepochopili o čem to je,nebo co jim nedošlo,aby si to přečetli..Některým občanům nestačí ani ty pozdější titulky..je to jako,když má být něco veselého ,a došlo,lidem,aby se lidi smály tomu,tak tam dají lidský smích..film pro pitomce..
tak si raději pusť film pro normální lidi,myslím,že ty takový film nepotřebuješ ještě..prosím ber to s rezervou ..jsou lidé,že ani vtip nepochopí,tak si ho musí několikrát poslechnout,aby jim to došlo..tak třeba se někdo zmýlil v těch titulkách a mělo to být pro někoho jiného a ne pro tebe..jako seno a pár facek..snad se ti to podaří..ani nevím co jsem s tím tehdá dělal já,protože já už to v compu mám zadojené vším možným a těch programů moc,že to raději funfguje strachy..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Human

Buď je chyba v prehrávači, skús aktualizovať VLC a ak to bude také isté tak iný prehrávač, a ak aj tak tak je chyba v titulkoch. Vo VLC sa do dá prečasovať stlačením „h“ (zvýšiť oneskorenie titulkov) a „g“ (znížiť oneskorenie titulkov).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek