Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno toto síťové umístění není indexované

Zdravím,
na serveru mám sdílenou složku dokumenty, kterou potřebuji nastavit jako umístění pro dokumenty v počítači. Bohužel když chci nastavit umístění v dokumentech na tuto sdílenou složku, vyskočí hláška, že toto síťové umístění není indexované. Když jsem koukal do nápovědy a googlil jsem jak indexovat síťovou složku. tak všude píšou, že kliknout na ní pravým tlačítkem a zpřístupnit offline. Ale tu možnost tam nemám. . Jakým způsobem docílím abych měl v dokumentech umístění z té sdílené složky ? Windows 7 64bit

Díky

Předmět Autor Datum
indexovanie je zbytocna pi**na pre MS search, skus si v nastaveni indexovania (pravy klik na tentoPC…
MM.. 04.10.2013 15:27
MM..
Tak stačilo nastavit v knihovně dokumenty umístění přímo na tu síťovou složku =)
oxbow 26.11.2013 09:56
oxbow
to je právě ten blbý nápad. místo vypnutí zbytečné indexace směruješ "dokumenty" na síť, která nemus… poslední
lední brtník 26.11.2013 10:05
lední brtník

indexovanie je zbytocna pi**na pre MS search, skus si v nastaveni indexovania (pravy klik na tentoPC - spravovat) vypnut uplne vsetko. Pripadne aj cely MS search stejne je to k hovnu. Ale davat si cele dokumenty na server je dost blby napad, to sa skor riesi synchronizaciou. (alebo ked tak nastavit to len ako podzlozku v dokumenty, a urobit hardlink, ani to nejde?)

to je právě ten blbý nápad.
místo vypnutí zbytečné indexace směruješ "dokumenty" na síť, která nemusí být vždy dostupná.
kdejaký retardovaný sw se řídí nastavením proměnné "%personal%"="my documents" a bere to jako své výchozí umístění, případně tam rovnou nacpe své adresáře. jediným výpadkem sítě pak ty aplikace odřízneš od výchozího umístění souborů.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru