Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem trosku mimo PC - mobil

Mobil . . . posielanie SMS. MAm moznost volby cetra - bud napr. Orange alebo orange WAP. Aky je v tom rozdiel? Napr. chcem poslat fotku 1 MB. Snad zeby orange platim MMS podla cennika, a orange WAP platim za prenesene data (1MB)?

Předmět Autor Datum
Fotka sa neda poslat v SMS ale len v MMS, a v MMS su aj nejake obmedzenia ta fotka sa prekonvertuje…
MM.. 05.12.2010 06:45
MM..
Pokud se nepletu, tak pripojeni k internetu WAP je vytacene spojeni. Neplati se tedy za data, ale za…
Sektor_7G 05.12.2010 10:17
Sektor_7G
jejda, ano, chybicka, malo byt samozrejme MMS . . . mam pausal od orange, obmedzenie na 1GB, nieje… poslední
truhlik 05.12.2010 22:13
truhlik

Fotka sa neda poslat v SMS ale len v MMS, a v MMS su aj nejake obmedzenia ta fotka sa prekonvertuje tusim na omnoho mensiu, ale zas az tak dopodrobna nepoznam mozne parametre MMS. Cez to WAP sa pripojis na web orange takze to uz neni posielanie SMS ale nejakea Orange specialita cez ich web.

k otazke: ano, MMS sa plati podla cennika (ale podla mna MMS neumoznuje prenasat akokolvek velke fotky), a WAP sa plati za data

P.S> mam taky pocit ze ta wap brana ti dovoli poslat len SMS a len do siete orange, a nie MMS a nie fotku. Pouzivalo sa to asi na toto: http://www.mojmobilweb.sk/posielanie_sms_zadarmo.h tm
ale ci to WAP je furt zdarma neviem neviem.

Pokud se nepletu, tak pripojeni k internetu WAP je vytacene spojeni. Neplati se tedy za data, ale za pripojeny cas. V pripade GPRS se plati za preneseny objem dat bez ohledu na cas pripojeni.

jejda, ano, chybicka, malo byt samozrejme MMS . . .

mam pausal od orange, obmedzenie na 1GB, nieje ziadne casove, len datove, a je jedno ci som pripojeny na bod internet, alebo internet wap ako to oni nazyvaju. lenze v konfig. MMS viem zadat len internet WAP alebo centrum Orange. Teoreticky by som to chapal tak, ze "centrum Orange" - cena podla cennika za MMS, "internet WAP" - cena za preneseme data (teraz nechajme stranou ostatne technicke detaily - napr. obmedzenie velkosti a pod).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru