Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem uložené soubory nejsou vidět, přesto tam jsou

Stahuju z netu třeba foto uložím na plochu a není tam vidět, procházím přez průzkumníka windows kde mi zobrazí všechny soubory a zástupce na ploše a fotka je tam, přetahnu do jiné složky a můžu s ní pracovat.
Upravím fotku ve fotku ve Photoshopu uložím do složky kamkoliv, vlezu do ní a není fotka vidět. Po zobrazení v průzkumníku vidět je, pak vlezu do složky a už vidět také je.
Mám win7 x64 aktualizovaný, bězné nastavení složek, žádné změny jsem nedělal, pc jinak jede naprosto ok. Antivir Norton internet security 2012, testováno bez virů.

Předmět Autor Datum
třeba dodrbaný/zdvojený profil: c:\users\uživatel\plocha\... c:\users\uživatel.počítač\plocha\...
lední brtník 20.12.2012 00:05
lední brtník
ale doporučuju mít na ploše jen zástupce na ukládací adresář (ještě lépe používat normálního správce… poslední
lední brtník 20.12.2012 11:07
lední brtník

ale doporučuju mít na ploše jen zástupce na ukládací adresář (ještě lépe používat normálního správce souborů se záložkou), a veškerý download přesměrovat na normální místo, třeba d:\_download

včera jsem se tím bavil, že mi doménový notebuk při přenesení domů neukazuje všechny zástupce na ploše, ačkoli vypadají že jsou v normálních adresářích.
vista byla zmetek, a ms ve w7 opravil jen polovinu chyb. protože ale s w8 šlápli do how.., prvním funkčním servicepackem můžou být až w9, nebo nám použitelný systém budou muset napsat krysy a mravenci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru