Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem unknown device kód 45

Dobrý den,
ačkoli jsem se zde o chybě unknown device kód 45 něco dozvěděl, zatím mi to nepomohlo. Delší dobu mi v notebooku v pohodě fungovala myš a dnes zničehonic mi přestala fungovat. Všechny ovladače jsem aktualizoval, ale stejně mi počítač nemůže najít ani jednu za tří myší a flashku. I když druhou flashku našel. Každou chvíli mi to hlásí, že to nemůže rozpoznat a já už si opravdu nevím rady, takže budu moct rád, zda mi pomůžete tento problém vyřešit. Do BIOSU jsem se nekoukal, jelikož tomu nerozumím. Jinak mám Windows 7 a windows update mi taky nijak nepomohl. Děkuji za případné rady.

Předmět Autor Datum
ve správci zařízení jsou nějaké otazníky? ty windovs jsi instaloval ty?
lední brtník 14.12.2010 18:28
lední brtník
ve správci zařízení v řadičích USB je u Unknown device ten malej žlutej trojúhelník s vykřičníkem. Z…
Philiph 14.12.2010 18:33
Philiph
povedal by som ze ten notebook je v haji. Skus USB hub s vlastnym napajanim, treba skusit aj cisty O…
MM.. 14.12.2010 18:36
MM..
USB hub nemám, kabel (prodlužku) na USB tam teď nemam a vlastně v těch třech USB nemam teď zapojený…
Philiph 14.12.2010 18:43
Philiph
Tak ked to nevies diagnostikovat tak to neopravis. Carovne zaklinadlo neni. P.S. nabootovat live li…
MM.. 14.12.2010 18:53
MM..
Mám stejný notebook a stejný problém. To samé měl i kamarád před týdnem, nějací kluci to vyřešili za… poslední
Peeeteee 24.12.2010 11:58
Peeeteee

ve správci zařízení v řadičích USB je u Unknown device ten malej žlutej trojúhelník s vykřičníkem. Zkoušel jsem to odinstalovat, všechny řadiče a restartovat a stejně se ten unknown device nainstaloval zase blbě a když ho chci aktualizovat, tak mi to napíše, že mam jeho poslední verzi. Ne, windows mi tam nainstalovali než jsem komp koupil.

povedal by som ze ten notebook je v haji. Skus USB hub s vlastnym napajanim, treba skusit aj cisty OS napr. live linux nabootovat z CD, alebo nacisto Windows - idealne zalohovat data a pouzit vstavanu funkciu recovery, ak to tvoj notebook ma, viz navod).
P.S. mozes skusit vo Win aj bod obnovenia, ak nejaky vo Windows mas z datumu ked to este slo.
A ak pouzivas nejaky USB predlzovak tak ho skusit nepouzit. A skusit vsetky USB porty notebooku.

USB hub nemám, kabel (prodlužku) na USB tam teď nemam a vlastně v těch třech USB nemam teď zapojený nic a stejně mi hláasí, že to nemůže rozpoznat. :-( Notebook je sice v záruce, ale mam ho jen asi 4 měsíce a z toho byl už měsíc v opravě, jelikož odešel hadr. Tak ho tam nechci cpát znova, to až jako krajní řešení. jinak je to HP 620. Linuxech jsem v životě nedělal, to bych si komp zničil ještě víc :-) nejsem počítačový znalec. Ale každopádně díky moc za rady.

Tak ked to nevies diagnostikovat tak to neopravis. Carovne zaklinadlo neni.

P.S. nabootovat live linux zvladne aj laik (vypalit CD z obrazu a strcit ho do mechaniky a restart). Live linux nic neinstaluje ani nic nenici. Napr. knoppix. Alebo ubuntu live. A sledujes ci ide mys aby si vedel ci to je HW problem.

Mám stejný notebook a stejný problém. To samé měl i kamarád před týdnem, nějací kluci to vyřešili za 5 min. Počítač je každopádně v pořádku, jen tam něco nastavili a už to jde. Jemu ty USB odpojila MP4, která je špatná.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru