Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vir který nemuže antivir najít

Zdravím vás mám otázku existuje nějaky program,který zaručeně najde všechny škudce v pc něco co je vyzkoušené! muj problem spočívá v pomalém pc,internet strašně dlouho načitá tak samo při zapínání pc. Notebook mám asi 7měsícu v pohodě fakčil,ale poslední 4dny to je hruzá máte prosim vás nějaké nápady? Děkuji

Předmět Autor Datum
Neexistuje. V prvom rade skus prescanovat PC viac antivirmi, napr. na www.eset.sk dole je "online sc…
MM.. 02.12.2012 16:28
MM..
Pokud dám ten online scanner opravými i případne viry a mužu se zeptat kde najdu ten superantispywar…
Dms 02.12.2012 16:46
Dms
O superantispyware je clanok v skecii clanky vpravo V logu nie su ziadne chyby ale veci ktore sa sp…
MM.. 02.12.2012 17:17
MM..
zpomalování pc u samoadminů. poslední
lední brtník 02.12.2012 17:27
lední brtník

Neexistuje.
V prvom rade skus prescanovat PC viac antivirmi, napr. na www.eset.sk dole je "online scanner", a skus aj superantispyware spustit v nudzovom rezime Win.

Ked nepomoze nic tak si oscanuj aj disk na vadne sektory, skontroluj spravcu procesov ze ci nejaky proces nevytazuje CPU, a trebars si rucne studuj ze co sa spusta po starte (start-spustit: msconfig, karta po spusteni, pripadne si studuj log z hijackthis)

Pokud dám ten online scanner opravými i případne viry a mužu se zeptat kde najdu ten superantispyware vím že v nouzovém režimu,takže stačí to napsat do vyhledavače.)

a ztoho logu tam poznám jestly je tam nějaká chyba jsem stoho naprosto zmatený už jsem se potkal z hodně problémy,ale tet si opravdu nevím rad. Zkusím vaše rady

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru