Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vir nejspíše z fb - win 7 se restartuje nouzového režimu

Dobrý den mám velký problém ,ale postupně :Začalo to včera, když jsem projížděl fb tak na mě vyskočil náhled s videem ,které bylo zajímavé a já blbec na to klikl (např. zde je adresa toho videa omg odsCwl) vylezlo na mě ,že abych to mohl spustit ,tak potřebuji vložit kód přičemž jsem byl přesměrován na nějakou stránku kde byl kód já ho opsal a vložil a nejspíše tím i stáhl vir.......Samozřejmě žádný video se nezobrazilo a tak jsem tu str. zavřel. Po pár minutách si všimnu ,že automaticky komentuju (ač já nic nemačkal) statusy "přátel" tímhle odkazem s videem.Tak jsem si řekl aha to bude něco špatného a projel jsem to v programu Advanced System Care - přičemž (jako vždy) mi to našlo nějaký malware a ostranilo ho. Tak jsem si řekl fajn to snad bude ono, vypl PC a šel spát.Dneska jsem se však trochu zhrozil nad tím ,že mám v Avastu vypnuté rezistentní moduly a vlastně veškerou antivirovou ochranu (nejspíše další fáze viru) tak jsem zkusil něco vygooglit proč to nejde zapnout a našel jsem přímo nějaký program (od avastu) na smazání Avastu a poté bych ho nainstaloval znova avšak nějakým způsobem se mi vypl PC a když jsem ho zapl tak čekala hodně studená sprcha - PC šel spustit jena pouze do nouzuvého režimu.Zkoušel jsem obnovení z 3 dny starého data avšak výsledek byl ten že se mi to začlo obnovovat a potom se mi PC automaticky restartoval a při boost obrazovce na mě vyskočila nabídka ,že PC nelze spustit a že mám na výběr buď spustit normálním způsobem a nebo odstranit potíže na to jsem klikl a pak mi znova systém nabídl pomoc a to znova obnovu tu jsem zvolil, ale čekal jsem ,čekal ale žádná obnovovací obrazovka se mi nezobrazila tak jsem restartoval PC do nouzovky se sítí a ptám se nevíte jak mi pomoct?

Předmět Autor Datum
Nudzovy rezim ti funguje takze skus odstranovat ten avast ktoreho instalacia to posrala. inac naco…
MM.. 13.03.2013 20:17
MM..
když ti něco dokázalo vypnout procesy běžícího antiviru - tak 1) ten av nestojí za nic, 2) můžeš mít…
lední brtník 13.03.2013 23:37
lední brtník
ahoj dík ,ale už sem to vyřešil na téhle stránce http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=128765&p… poslední
plevel123 14.03.2013 16:49
plevel123

Nudzovy rezim ti funguje takze skus odstranovat ten avast ktoreho instalacia to posrala.

inac naco ti je taky antivir ktory ti stejne hovno zachytil a vir vesele pracoval? To si ho vobec ani nemusel instalovat, iba ti spomaloval PC.
Stiahni si presitotu este superantispyware a prescanuj cele PC, skus ist na eset.sk tam byval uplne dole link na online scanner aj tym skus prescanovat cele PC, a hlavne odstranuj ten avast, pridat ubrat programy, ten cistiaci program, apod

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru