Předmět Autor Datum
Na mobil je myslím ještě pořád nejlevnější Nonoh, vychází to na 2,40 Kč za minutu včetně DPH. Na pev…
Ynd0r 02.04.2008 19:48
Ynd0r
Díky, to jsem neznal.
josephino 02.04.2008 20:14
josephino
Dej ale trosku pozor. Ja uz delsi dobu pouzivam Voipcheap a Voipbuster a to je to samy, jen v bledem…
Radek 02.04.2008 21:21
Radek
V lecčems máš sice pravdu (Betamax jsou parchanti, nedá se jim dovolat, zrušili platby přes PayPal z…
Ynd0r 02.04.2008 21:51
Ynd0r
Dealeri ze si neuctuji neodpovidajici sumy? Nekteri chteji i 100% nahoru ke kreditu, kdyz si to vse…
Radek 02.04.2008 22:12
Radek
No, já nevim, rozhodně se jich nechci zastávat, ale s kvalitou problém nemáme. Zřídil jsem to během… poslední
Ynd0r 03.04.2008 17:11
Ynd0r
Díky za tip, volání na pevné zadax mě docela překvapilo. Jak dlouho tohle funguje?
L-Core 02.04.2008 20:14
L-Core
Dobrý večer,zde další možnosti: viewtopic.php
Lubomír 02.04.2008 22:06
Lubomír
Jak dlouho tohle funguje? To nevím, konkrétně Voipcheap používáme jako hlavní pevnou asi tři roky,…
Ynd0r 02.04.2008 22:16
Ynd0r
Lidi sice moc děkuju ale já bych potřeboval volat na mobil z netu a né na pevnou, nešlo by to nějak?…
Michal 03.04.2008 14:52
Michal

Dej ale trosku pozor. Ja uz delsi dobu pouzivam Voipcheap a Voipbuster a to je to samy, jen v bledemodrym. Patri to taky jako Nonoh pod firmu Betamax GmbH & Co KG a zacinaji prapodivne uctovat hovorne. Dostanes 120 dni zdarma do ruznych zemi, ale posledni dobou zacali strhavat penize i do Free destinaci a neda se na firmu Betamax dovolat a ani dopsat a reklamovat to. Za dalsi mas nekam napriklad cenu za volani 0.01euro/min a uctuji klidne i 20nasobek. Porad je to ale levnejsi ne zjina volani, ale musis mit moznost platit jejich podporovanma zpusobama a z Cech jich moc nejde. Do podzimu lonskeho roku vse fungovalo jak bylo uvadeno, pak zrusili kupovani kreditu pres kreditky a pres Paypal a u nas to zacali prodavat lidi, kteri si davaji klidne i 100% prirazku a pokud nemas moznost platit do zahranici prevodem za par kacek-ceske banky to neumoznuji, tak se to ani nevyplati. Toto jsou sice informace z Voipbusteru a Voipcheapu, ale predpokladam, ze Nonoh patrici pod jednu firmu na tom bude stejne. navic se zhorsila kvalita hovoru oproti lonskemu roku a na nektere pevne linky v CR je za trest volat. Neslysis skoro nic a nebo obrovskou ozvenu, ale neco funguje bez problemu.

V lecčems máš sice pravdu (Betamax jsou parchanti, nedá se jim dovolat, zrušili platby přes PayPal z některých zemí), taky je nemám rád, ale funguje to. Používáme to už několik let jako hlavní (a jedinou) domácí pevnou linku na odchozí hovory - a kvalita i spolehlivost je 100%.
Zezačátku jsme používali ten jejich software z pc, potom jsme přešli na hardwarovou voip bránu, takže voláme přes běžné analogové telefony.
Z pevné linky volám přes Voipcheap, z mobilu přes právě Nonoh (pomocí softwaru fring).

P.S. s vyúčtováním ani s platbama jsem problémy neměl, jednou za tři měsíce jim pošlu nějakou minimální částku, myslim že stovku nebo dvě, kterou pak provolám za hovory na mobily... jinak nic neplatím. Nepřipadá mi, že by si dealeři účtovali nějaké neodpovídající sumy.

Dealeri ze si neuctuji neodpovidajici sumy? Nekteri chteji i 100% nahoru ke kreditu, kdyz si to vse spocitas. Nastesti mam moznost platit z uctu, kde me to stoji cca 20kc prevodem na jejich ucet. Pokud ti to nevadi, mne ano. Zrusili nejen Paypal, ale i kreditky. No a s kvalitou hovoru je to jak rikam, slo to prudce dolu a net pomaly nemam, posledni mereni 7312 kbps/1454 kbps. navic dneska mam asi 12 hovoru do Nemecka. Jsem ve free obdobi a nemecko je ve free zone a mam odecteno z kreditu 2 eura a to opravdu o solidnosti nesvedci a minutama to ani nesedi cene, kdybych mel platit podle jejich sazebniku uz plnou cenu po 120dnech, kdy free konci. Na druhou stranu bych se tam za 2 eura jinak nedovolal, ale jde mne o princip. Inzeruji neco, co neumi splnit. Jsou to smejdi. Navic zpoplatnili i nejake linky do USA a pritom je maji ve free zone. Zkus si nekdy taky zavolat do Afriky-do kterehokoli statu, kvalita hovoru je jak ve 100 let stare vysilacce a pouzijes Skype a je to bez problemu, ale Skype ja platit nebudu, tam volam pouze protistrane se Skype.

No, já nevim, rozhodně se jich nechci zastávat, ale s kvalitou problém nemáme. Zřídil jsem to během let i všem příbuzným; někteří z nich provolají každý týden spousty hodin s Anglií, Německem i dalšími zemí - a nikdo nikdy nehlásil horší kvalitu než u pevné linky od O2, spíš naopak. Já volám většinou po Česku + párkrát do měsíce do Londýna a kvalita byla vždy výborná.
Do Afriky jsem nevolal.
Co se týče placení: od té doby, co zrušili PayPal a kreditky, platím přes resellera. Zaplatím mu 6 Euro, on mi zaplatí 5,8 Euro (s daní) a nechá si provizi 0,2 Euro - to mi nepřipadá přemrštěné.
Ale převod do ciziny za 20,-Kč by mě zajímal, to je u které banky?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru