Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vymazazi dat z diare v ipodu

Prosím o radu - mám iPod touch, dnes jsem v praci zjistila, ze se vybil a protoze jsem potrebovala overit nejake terminy v diari, pripojila jsem ho k PC. Ted jsem s hruzou zjistila, ze se nastavil na datum 1.1.2000, vsechno z diare je vymazane (ale muzika komplet zustala). Mela jsem tam veci, ktere budu rok zpatky tezko zjistovat - kontakty, odpracovane hodiny v projektech... Je nejaka cesta, jak data zachranit? Diky, Radka

Předmět Autor Datum
Bohužel nelze než konstatovat, že přes obrovskou popularitu, ma Apple spoustu VELKYCH a zavaznych va…
Jan Kolář 05.12.2011 16:14
Jan Kolář
Neni to jediny vyrobek od Apple, ktery pouzivam, jsem dlouholety spokojeny zakaznik, tohle byl prvni…
ram 05.12.2011 17:56
ram
Já chtěl zrovna napsat "a co nastavit dnešní datum"? No a už to je. Nicméně neumí to synchronizaci s… poslední
Kráťa 05.12.2011 18:05
Kráťa

Bohužel nelze než konstatovat, že přes obrovskou popularitu, ma Apple spoustu VELKYCH a zavaznych vad (zhruba jednou týdně se v odborném tisku uvádí další z chyb a špatných zabezpečení). Asi tim nektere nastvu, ale apple je předraženej krám pro frikuliny. To vám sice neodpoví, ale treba vás to uchrání pred dalsim nakupem tohoto .....Data Vám tam zůstala, ale data zavisle na datumu(kalendář) to smazlo zrejmě. Opravdu nevím, ale nemyslím si, že je zachráníte, ostatně tím že používáte iPod jste souhlasila s podmínkami, že si s vašimi daty mohou delat co chteji a prakticky za nic neručí. Asi bych se zkusil obratit na oficialni podporu. čekejte sposutu sladkých řečí, na jejichž konci se dozvíte, že jste to způsobila špatnou obsluhou.

Neni to jediny vyrobek od Apple, ktery pouzivam, jsem dlouholety spokojeny zakaznik, tohle byl prvni problem a nakonec se mi ho podarilo vyresit vlastnimi silami, ackoli jsem byla skepticka - kdyz jsem se puvodne z data 1.1.2000, na ktere se iPod nastavil, listovala k dnesku, nebyla v diari ani carka. Stacilo ale prenastavit manualne datum a zaznamy se objevily, k memu velkemu ulehceni. Takze dekuji za tip i za zpetnou vazbu, preji pekny advent.

Já chtěl zrovna napsat "a co nastavit dnešní datum"? No a už to je. Nicméně neumí to synchronizaci s Google kalendářem? Já si tak synchronizuji mobil a když mi chcípne, nebo si koupím jiný, mám to na netu a stačí opět jen synchronizace (v tom jiném).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru