Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno vypálení programu na vice dvd

dobrý den potřeboval bych poradit jak vypálit instalacku k sade programu ktera ma asi skoro 8 gb na 2dvd tak aby to fungovalo treba ze naz jednoho pujde nainstalovat polovina programu a z druheho zbytek je to jeden soubor a 4slozky (8gb dvd nemam kde koupit na vesnici a nepojedu kvuli tomu do mesta)

Předmět Autor Datum
Co jako samorozbalovací rozdělený archiv s danou velikostí souborů, které by se rozbalily někam do t…
Kráťa 04.09.2010 10:36
Kráťa
jestli sis nevsiml psal jsem ze to je sada programu takze to je vice programu ale maj spolecnou inst…
tom.win 04.09.2010 10:44
tom.win
Programů se píše s kroužkem nad "u". (hlavně v tom titulku dotazu, kde není slovo sada). :-) Bez kro… poslední
Kráťa 04.09.2010 11:00
Kráťa

Co jako samorozbalovací rozdělený archiv s danou velikostí souborů, které by se rozbalily někam do tempu a z něho by se pak ta instalace spustila a po nainstalování smazala?
Ale upřímně řečeno, nevím co by to muselo být za superprogram, abych si ho nainstaloval. 8 GB program - vůbec si neumím představit co a nač by to mohlo být.

Programů se píše s kroužkem nad "u". (hlavně v tom titulku dotazu, kde není slovo sada). :-) Bez kroužku se nedá poznat, jestli je to nějaká sada jednoho programu, nebo víc programů.
Pro účely zálohy bych to tedy celé komplet nakopíroval na HDD, pak to zabalil do třeba *.rar a zvolil velikost archivů aby se to vešlo na jedno DVD, bez dalšího nastavování kam se to má rozbalit etc. Pokud bys pak chtěl zálohu použít, zase bys to z těch DVD nakopíroval na HDD a rozbalil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru