Opečená ryba v těstíčku a následně se vkládá do nálevu. Vynikající pochoutka.
0 Nominace Nahlásit |
Pečernáče jsou kousky pečeného, častěji smaženého masa. Vyrábí se většinou z ryb. Po upečení a vystydnutí se zalijí sladkokyselým nálevem a nechají uležet. Často se přidává i zelenina. Po uležení se konzumují, studené.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1681 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 626 | |
da ny | 587 | |
zjentek | 565 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |