Avatar uživatele
lukas.zmizik

včera v hospodě seděli dva lidé a komunikovali spolu skrz wifi na počítačích. je vaše oblíbená hospoda připojena k netu?

Podle moji praxe v restauracích po celé unii je v těch českých připojení k internetu asi nejdostupnější… Můžete se ve vaši oblíbené restauraci připojit k internetu a jste za to rádí, nebo jsou vaše oblíbené restaurace schválně ty internetové a kvalita jídla je až na druhém místě?

Oni ti dva jakoby čekali na jídlo a tak si tu dobu zkrátili touhle srandou, jenže chudák servírka pak nevěděla, kam má potom položit ty talíře s jídlem a pitím…ještě aby zakopla o kabel a hodila to na ně…

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? huxa před 4190 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Damiana

Podniky, kam chodím WiFi vždy mají. Ne, že bych se bez netu neobešla ani tu hodinku, co tam člověk obvykle stráví (a pak, mám na iPadu stejně i 3G, takže mě „nedostanou“), ale když čekám na jídlo, na dotyčného, se kterým mám schůzku nebo jen tak přijdu posedět na čaj, „listuji“, píšu si poznámky, zkouknu nějakou věcičku na YT… Je fakt, že to „rozežrané“ jablko mám pořád po ruce.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
huxa

na wi-fi mi nezáleží, dokážu se obejít hodinku bez internetu, když mám s kým pokecat

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Rocker

Do hospody chdím na pivo,do restaurace na dobré jídlo,takže nemám důvod tam tahat noťas.Vyjímka byla restaurace ,do které jsme chodili na pivo u moře,to bylo jediné místo,kde měli wifinu,tak jsme komunikovali s manželkou,která byla doma

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

ano, má wifi zdarma, využívám to k aktualizaci prg. v mobilu, něco stáhnu, přečtu tisk u pivka

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření