Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vůbec se mi nenačítají stránky facebook - vše ostaní bezproblémů funguje

Ahoj, prosím o radu ohledem facebooku. Připojení mám rychlé (kabelovka + wifi), prohlížeč používám firefox. Do včerejška vše fungovalo v pohodě. Po přihlášení na FB bylo vše v normálu, ale pokud jsem kliknul na nějakou fotku, zobrazil se pouze černý obdelník, komentáře pod ní byly vidět. pokud jsem zkusil otevřít fotku např. v novém panelu, opět se nenačetla. Jiné stránky normálně fungují, na e-mail se dostanu atd. Pokud ovšem zadám www.facebook.com, nebo kliknu na záložku Facebook - kterou jsem se vždy dostal přímo na svůj profil, nenačte se vůbec nic, ani základní stránka, kde se dá přihlásit. Zkoušel jsem i odkazy na na nějaké linky facebooku, ale je to stejné - nic se nenačte - bílá obrazovka, pouze nahoře roluje kolečko, že se načítá, ale bez výsledku.
Zkoušel jsem se přihlásit i z pevného PC - tam se dostanu na profil, ale opět se mi nezobrazují fotky.. Zkoušel jsem se připojit z cizího počítače, z jiného místa, tam bylo vše v normálu.
Netuším co s tím dělat. Zkoušel jsem kontrolu antivirem (Microsoft Security Essentials), kontrolu Spy Botem, nic nebylo nalezeno.. Zkoušel jsem dle jakéhosi návodu vymazat nedávnou historii a Cookies, bohužel problém přetrvává.. Tuší někdo co s tím? Předem díky Honza
P.S. nejsem si vědom, že bych v posledních dnech něco nového instaloval, kromě aktualizace Javy (ta si o to řekla sama) v minulosti jsem ji párkrát aktualizoval a nikdy problém nebyl, netuším, zda to může souviset..

Předmět Autor Datum
Podívej se, zda v souboru hosts není něco jako 127.0.0.1 www.facebook.com Zkus ping www.facebook.…
L-Core 12.07.2011 21:45
L-Core
Díky, promiň můžeš mně ještě trochu navéct? - kde najdu soubor hosts, ping www.facebook.com - nevím…
Jack75 12.07.2011 21:56
Jack75
I negramot by mohl projevit alespoň trochu iniciativy... Google: soubor hosts První odkaz: hosts Tam…
host 12.07.2011 21:59
host
Tak to je řádnej stěr, nicméně díky Ti za něj, aspoň vím kde mám hledat, jdu to zkoušet. poslední
Jack75 12.07.2011 22:06
Jack75

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru