Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem wifi router ASUS WL500gP a LAN 3 počítače - problém s multiplayerem LAN

ahoj,

mám tu multiplayerové hry, jeden počítač hostuje hru a ostatní by se měly připojit, nejde to. Jde mi o připojení v LANu. Počítače mají vypnuté firewally. Adresy vnitřní sítě jdou po sobě 192.168.1.2 - x.x.x.3 - x.x.x.4 Pingovat adresy vzájemně mezi počítači jde, se vidí, ale ve hrách jako Crimson SKies, Bulánci, Skies, Oni Multiplayer se to přes Multiplayer TCP/IP nebo přes IP. Některé hry napíšou, že hostuje na této IP adrese a portu, když to zadám na druhém kompu k připojení, tak se spojení neuskuteční. Jde mi čistě o LAN, přes herní servery venku na internetu je to ok.

Router je nastaven "normálně" není na něm restrikce, router firewall vypnut, nevypadá to na nastavenou restrikci. Router běží v WPA2 modu. Dva počítače jedou přes wifi, třetí přes kabel.

Všechny kompy mají W7. Na co se ještě podívat, jak by šla diagnistikovat síť nějak pokročile? Dík za tipy jak ten problém pokořit.

Předmět Autor Datum
a proč řešíš router, když jsi v LAN? Vždyť to nedává smysl. Na těch Win7 vypni firewall (po dobu hr…
touchwood 20.05.2011 23:13
touchwood
Ahoj, řešim úplně ten samej problem, podařilo se ti to nějak vyřešit, díky
Vinc 01.08.2011 20:38
Vinc
OMG.. vždyť je to prosté, zkusíš telnet na IP/port a musí se vytvořit spojení. Když to bude viset, j… poslední
touchwood 01.08.2011 22:01
touchwood

a proč řešíš router, když jsi v LAN? Vždyť to nedává smysl.

Na těch Win7 vypni firewall (po dobu hraní), nebo si (nejlépe) udělej výjimky (ale to bych si tipnul, že nezvládneš) - a to jak Win7 firewall, tak případné "zpomalovače" třetích stran.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru