Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem windows 8.1 login

Ahojte,
můžete mi prosím někdo vysvětlit co za **** vymyslelo takovou stupiditu jako je windows 8.1? To není možné ... (potřeboval jsem si ulevit).

Teď problém. Poprvé mám v ruce tento geniální OS a potřebuju radu. Teta mi to donesla, že to furt háže chyby antiviru a kdesi cosi a stále bafala hláška na aktualizaci na verzi 8.1. Tak proč ne, aktualizuju, po půldenní aktualizaci co jsem nezjistil. Ti ****** chtějí po mě přihlášení na windowslive!!! Co to ***** je? Ale co říkám si v klidu, budu klidný, ale po registraci to stejně nejde přihlásit!!! Navíc to po mě chce datumy narození, telefonní čísla a alternativní maily ... WTF??? Copak já toto vím??? Dobrá ******, opravdu skvělé. Teď mám zablokovaný celý notebook, vytvořil jsem nový účet na windowslive.com a stejně se tím ****** účtem nepřihlásím. Je tu nějaký masochista, co s windows 8 dělá a poradím mi prosím? Já jsem z toho na nervy a jdu po ránu na panáka, protože, co toto je za OS to svět neviděl ... jednoduchost a přehlednost na prvním místě!!!!

Děkuji.

Předmět Autor Datum
Teď zkusil kamarád, co je na live registrovaný několik let a využívá tento účet. Tak mu to napíše, s…
cpc 14.11.2013 08:51
cpc
Uklidni se a zkus to znovu. Windows 8(.1) používám už pár měsíců a na windowslive jsem se registrova…
Wikan 14.11.2013 09:30
Wikan
problém je, že se teď do toho windowsu nejde lognout. Problém antiviru jsem vyřešil (odinstaloval js…
cpc 14.11.2013 10:02
cpc
Ale pustí, sám to tak mám.
Wikan 14.11.2013 10:18
Wikan
vydrž, teď přes recovery manager jsem zformátoval celý disk a instaluje se minimální verze windows (…
cpc 14.11.2013 10:40
cpc
odpoj se od internetu, pak se nabídne i vytvořit místní účet
ruda 14.11.2013 11:44
ruda
Případně stačí vyplnit nesmyslnou mailovou adresu a možnost vytvoření místního účtu to nabídne též.…
Moas 14.11.2013 11:52
Moas
Díky za rady, teď zrovna aktualizuju (bez toho nejde ze store spustit instalaci windows 8.1). Jinak…
cpc 14.11.2013 12:25
cpc
Pohybuju se v IT pres 15 let, ale co posledni dva dny zazivam s win8, to nema obdoby. Jen abych info…
cpc 14.11.2013 16:15
cpc
Vyber, že se chceš přihlásit na účet, zadej tam nesmyslné údaje a pak ti to nabídne použití pouze lo…
Wikan 14.11.2013 16:20
Wikan
Bohuzel ne...pokud tam napisu nesmysl, tak mi to napise, ze takovy ucet na windows live neexistuje.…
cpc 14.11.2013 17:13
cpc
jeden môj zákazník presne pre toto rozbil na notebooku displej päsťou ,lebo sa nevedel dostať do sys…
sakraforte 14.11.2013 18:26
sakraforte
Ja len nechapem preco ten kram ti ludia kupuju. Keby sa to nekupovalo vobec tak by MS pochopil. Ja b…
MM.. 14.11.2013 18:30
MM..
najprv to musíš kúpiť, aby si zistil. Kým to všetci vyskúšajú, už bude nejaký iný. Hlavne, že sa pre…
sakraforte 14.11.2013 18:33
sakraforte
Bohuzel, tady funguji kecy obchodniku, ze win8 jsou nejlepsi...
cpc 14.11.2013 18:49
cpc
takze, zkusil sem obejit tu trapnou registraci .. napsal sem email (vymysleny) awfgsdg@uhdu.com a he… poslední
asdeqw 25.12.2013 13:06
asdeqw
Ja som na W8.0 ziadny ucet nikdy nepotreboval, 8.1 si na testy nebudem cpat nechapem naco, ale nebud…
MM.. 14.11.2013 18:23
MM..
Je jedno, jestli das express, nebo to das rucne. Jsou tam v nastaveni jen kraviny typu, pouzit smart…
cpc 14.11.2013 18:50
cpc
Lze vytvořit jen lokální účet: http://superuser.com/questions/661416/how-to-insta ll-upgrade-to-wind…
ws79 14.11.2013 18:35
ws79
Super, zitra prubnu. Nejsem si opravdu ted jisty, ze tam to tlacitko pouzit lokalni account (pri vyt…
cpc 14.11.2013 18:56
cpc
Díky moc. Příště se musím uklidnit a trošku si všímat, respektive lépe gůglit. Je to opravdu tak, ja…
cpc 15.11.2013 11:17
cpc
Nazdar borci. Moja skúsenosť: - pred update na Windows 8.1 odinštalovať externý Antivír a Firewall -…
RuLa 15.11.2013 23:46
RuLa

problém je, že se teď do toho windowsu nejde lognout. Problém antiviru jsem vyřešil (odinstaloval jsem jej), po restartu to jelo, blikla hláška, nainstalujte windows 8.1 a tam po instalaci tě to nepustí dál, bez registrace do windows live! NEPUSTÍ! Tak jsem udělal registraci, ale i poté to píše chybu hesla. Prostě se do těch windows nejde dostat. Nejlepší je hláška přímo na MS supportu:
"Proč v systému Windows 8 nelze stisknutím klávesy F8 přejít do nouzového režimu stejně jako v systému Windows 7? Stisknutí klávesy F8 někdy funguje, ale nefunguje vždycky. Existuje snadný způsob, jak v průběhu spuštění přejít k obrazovce pro výběr možností?" - tam to navádí na příkazový řádek, ale jak mám pustit příkazový řádek, když se nedostanu do OS???
Jako co toto je za OS? Do nouzáku se taky nedostanu, už zoufale jsem zkusil i obnovu do továrního nastavení, ale to taky nejde, pže recovery partition je na windows 8 a já můžu obnovit jen windows 8.1 ... toto je opravdu na blázinec ...

vydrž, teď přes recovery manager jsem zformátoval celý disk a instaluje se minimální verze windows (vůbec netuším co je minimální verze, ale psalo to tam). Pak tam nahodím ty 8.1 a udělám ti screeny. Po instalaci na 8.1 nejde přeskočit registraci na windows live. Za tím si stojím.

Díky za rady, teď zrovna aktualizuju (bez toho nejde ze store spustit instalaci windows 8.1). Jinak na windows 8.0 na čisté instalaci jde tato registrace live účtu jednoduše přeskočit. U 8.1 tato možno opravdu chybí. Vyzkouším to odpojení od netu, až mi to tu 8.1 nabídne.

Pohybuju se v IT pres 15 let, ale co posledni dva dny zazivam s win8, to nema obdoby.
Jen abych informoval, jak to dopadlo: tentokrat jsme na instalaci w8.1 byli dva (s kolegou). Po stahnuti ze store a instalaci (cca 4hodiny) jsem pred vyzvanim restartu vypl wifi (jak mi bylo porazeno). Po prvnim restartu opet instalace s velmi inteligentnimi hlaskami jsme se opet dostali do logovaci obrazovky. Odsouhlaseni licencnich podminek, pote pouziti expresniho nastaveni a opet nutna registrace mailu na live uctu! Bez moznosti toto obejit. Snaha vypnuti wifi nebyla mozna, proto jsem vypl AP, co mame v kancelari, ale bezezmeny, pc chtel registraci na windows live. Restartovat pc nejde (ctrl, alt del), tak jsme ntb vypnuli nasilim, tedy tlacitkem. Jake bylo prekvapeni, kdyz ntb zacal bootovat s hlaskou, ze se obnovuje predchozi verze windows! Na to uz jsem nemel nervy a utekl jsem domu a jsem si 100% jisty, ze rano najdu notebook s windows 8.0
Muzete mi prosim nekdo rict, ten kdo to jiz delal, jak instaloval 8.1 bez nutnosti live uctu? Chci tak moc? Proste pouzivat windows s lokalnim uctem, co tam je jiz udelany?

Bohuzel ne...pokud tam napisu nesmysl, tak mi to napise, ze takovy ucet na windows live neexistuje. Pokud tam napisu fungujici ucet, ktery jsem zalozil a na strankach live funguje, tak mi to napise spatne heslo. Zitra s tim budu valcit jeste jednou a udelam u toho fotodokumentaci..

takze, zkusil sem obejit tu trapnou registraci .. napsal sem email (vymysleny) awfgsdg@uhdu.com a heslo sem jenom prejel po klavesnici :D pote jsem dal pouzit ucet microsoft a dal pouzit existujuci a mam to !! :D s windows 8 jsem byl spokojen ale tato "registarce" me dostala !!! :D :D

Ja som na W8.0 ziadny ucet nikdy nepotreboval, 8.1 si na testy nebudem cpat nechapem naco, ale nebude zadrhel nahodou v tom "Odsouhlaseni licencnich podminek, pote pouziti expresniho nastaveni"? Expresni nastaveni by som nepouzil u MS produktu ani pod hrozbou hrubeho nasilia. To len tak ako tip.

Super, zitra prubnu. Nejsem si opravdu ted jisty, ze tam to tlacitko pouzit lokalni account (pri vytvoreni noveho live uctu) je. Ale je mozne, ze jsem mel v krvi vice adrenalinu nez je zdravo a toto prehlidl...diky moc, dam vedet, jestli notes je na dvorku pred kanclem, nebo to jede.

Díky moc. Příště se musím uklidnit a trošku si všímat, respektive lépe gůglit. Je to opravdu tak, jak píší v článku výše. Stačí dát vytvořit nový účet a dole je odkaz "používat stávající lokální účet". Windowsy pak bez problémů naběhnou s účtem, který tam byl vytvořen.

Nazdar borci. Moja skúsenosť:
- pred update na Windows 8.1 odinštalovať externý Antivír a Firewall
- vytvoriť si nejaké email-budúce konto na MS konto (ja mám na centrum.sk)
- spustiť update cez store alebo inštalačné DVD
- zásadne urobiť update na Windows 8.1 na MS konto (a až po celkovej inštalácii update a všetkých nastavení vytvoriť a prejsť na lokálne konto)
- nepoužiť expresné nastavenie ale si rozmyslieť čo vo vlastnom nastavení povoliť (ja som vypínal všetky MS kontroly)
- dať čas na synchronizáciu NB alebo PC s MS kontom
- po synchronizácii reštartnúť NB alebo PC a skontrolovať či nechce ešte nejaké update
- externý Antivír a Firewall nainštalovať až po celkovej inštalácii a nastavení

PS:Ak máte nejaké nejasnosti alebo dotazy, tak ich presne popíšte a pokúsim sa vám pomôcť. S ďalšími nastaveniami sa oboznamujem a experimentujem na NB a PC už mesiac. Je tam skutočne veľa praktických a užitočných nastavení. Skutočne sa dá urobiť kompromis pre všetkých. Len treba vedieť kde čo nastaviť. Treba len poctivo presurfovať net a mať aspoň základy z Angličtiny.

Takže veľa trpezlivosti. Je to ako začať s NB alebo PC odznova.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru