Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ytuxp is compressed chyba

Ahoj lidicka prosimvas znama mi prinesla notase ze ji tam syn neco vymazal a ze by to potrebovala naformatovat. Bohuzel nejde bootnout istalacni disk. Chvili ho to srotuje a pak ho to stejne nenacte a hlavni problem je ze se nemuzu dostat do windowsu. Jedna se o win vista ultimate x86. Vyhazuje to chybu YTUXP is compressed a podtim jen text abych restartoval PC a chybu to vyhodi vzdycky i kdyz chci jen najet do win. S touhle chybou jsem se jeste nesetkal takze sem zustal vyset ma mrtvem bode. Nevite nekdo nejakou radu jak nabootovat z CD windowsy nrbo vo je to za chybu ? Napadlo me ze by to mohlo bejt neco s HDD jestli ho nemohli nejak mylem odpojit nebo neco takovyho. Kazdopadne kdyz sem se jich ptal co smazali tak rekli ze ani nevi atakze je to docela provlem. Dekuji za kazdou radu.

Předmět Autor Datum
bud to mas zle nastavene v biose, vadnu mechaniku alebo dvdcko neni bootovacie. Boot z dvdcka funguj…
shiro 24.03.2014 10:12
shiro
Jestli je to patchnute nějakým svinstvem tak formátování často nestačí a je nutno odebrat a opět vyt…
Komprimace systémové 24.03.2014 10:21
Komprimace systémové
atchnuté by to bejt nemělo jedná se o oreginální disk dodávaný k CD což tam bylo nainstalovaný i pře…
jan nachl 24.03.2014 10:36
jan nachl
Mám za to, že někdo zvolil u disku volbu komprimovat disk a šetřit tak místo na disku, při této akci…
Komprimace systémové 24.03.2014 10:18
Komprimace systémové
Na čistění se moc necejtim , ale bootovací USB je super nápad vůbec mě to nenapadlo mám 2 flashky ta…
jan nachl 24.03.2014 10:38
jan nachl
Lidicky tak sem mel konecne cas a sednul k tomu. Hodil sem win na flashku a nabootoval pres ni takze…
jan nachl 24.03.2014 17:27
jan nachl
Třeba bude nějaký nástroj na UBCD https://www.google.cz/search?q=YTUXP+is+compressed &ie=utf-8&oe=ut… poslední
miroslav 24.03.2014 18:04
miroslav

bud to mas zle nastavene v biose, vadnu mechaniku alebo dvdcko neni bootovacie. Boot z dvdcka funguje vzdy ked je vsetko ok.

A hlaska je maximalne divna, vacsinou to hlasi bootmgr is compressed, tu je podozrenie ze to maju patchnute nejakym loaderom ci podobnym vystrelkom.

Sformatuj a preinstaluj a nech sa nabuduce neondeju do veci o ktorych prd vedia.

atchnuté by to bejt nemělo jedná se o oreginální disk dodávaný k CD což tam bylo nainstalovaný i předtím. Bootovací dvd to je jelikož je to oreginálka , ale pro jistotu jsem zkoušel nabootovat moje co mám Win 8 a ani ty to nevzalo prostě 0% reakce.

Sformátoval bych to vědět tak jak, jelikož se to se mnou nebaví absolutně, proběhne hlavní strana kde se dá najet do BIOSU maximálně a tím to hasne pak vyskočí hned ta chyba místo toho aby to zkoušelo udělat cokoli jinýho.

Napadlo mně hodit na flashku Bootovací ubuntu a kouknout se jestli to vůbec v ubuntu uvidí mechaniku případně disk v mechanice, ale nejsem si jistej že to projde.

Mám za to, že někdo zvolil u disku volbu komprimovat disk a šetřit tak místo na disku, při této akci se systémové soubory brání, je-li poté zvoleno na tvrdo zkomprimování i těchto souborů, systém to už nerozchodí. To je jedna věc.

Nečitelné CD v mechanice - u noťase je možnost vyčistit optickou čočku od prachu - zde varuji, chce setsakra lehkou ruku, aby se prohýbala co nejméně je uložena v pružinkách a ty se nesmí deformovat, jinak už si vychylovaví cívky s pohybemv mezích neporadí.

Když ani poté nepůjde bootovat, bude třeba vyrobit bootovací USB, návody jsou na netu.

Na čistění se moc necejtim , ale bootovací USB je super nápad vůbec mě to nenapadlo mám 2 flashky tak na jednu hodim ubuntu a zkusim to vykutit přesto jestli tam bude někde nějaká šance a když ne tak klasicky boot win visty a uvidíme co to udělá. Každopádně děkuji za radu.

Lidicky tak sem mel konecne cas a sednul k tomu. Hodil sem win na flashku a nabootoval pres ni takze to mi proslo. Dostal sem se k formatu oddilu chteli je velikostne zmenit tak sem je oba smazal a vytvoril novy a tet kdyz kliknu na oddil a dam dalsi tak mi to pise chybu.... Instalacni program nemohl vytvorit novy systemovy oddil nebo najit existujici systemovy oddil. Dalsi informace naleznete v souborech protokolu instalacniho programu... Nevite nekdo co dal ? Dekuji.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru