Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno zablokovaný učet na facebooku virem

Dobrý den,
měla bych dotaz-když se chci přihlasit na facebook v prohlížeči google chrome,tak se mi tam ukaže"Váš prohlížeč byl infikován malwarem. Mohli jste být infikováni třeba tak, že jste kliknuli na odkaz na „šokující video“ z aktualizace stavu přítele nebo navštívili web prohlašující, že vám na Facebooku nabídne zvláštní funkce. Existují například weby, které tvrdí, že vám můžou ukázat, kdo si prohlížel váš profil Timeline, změnit barvu profilu Timeline nebo vám můžou pomoci profil Timeline úplně odebrat. Tyto funkce ale neexistují.

Jakmile vás infikují, rozesílají tato nebezpečná rozšíření vašim přátelům na Facebooku nevyžádané zprávy nebo ukradnou vaše osobní údaje. Pomůžeme vám tato nebezpečná rozšíření z prohlížeče odebrat. Tento proces spustíte kliknutím na možnost Pokračovat."

v jiném prohližeči mi facebook učet funguje bez problému,i tak bych chtěla tento problém odstranit.
Už jsem zkoušela RogueKiller,nebo ESET Smart Security 6,a pořád to není ze stranky pryč,a tak si nevím rady.Předem moc děkuji za odpověd.

Předmět Autor Datum
chromák se po ie stává druhým nejoblíbenějším cílem útoků. Pomůžeme vám tato nebezpečná rozšíření z…
lední brtník 05.02.2013 03:55
lední brtník
Byl to menší boj,ale účet je opět plne funkční. děkuji :) poslední
Tereza019 05.02.2013 04:34
Tereza019

chromák se po ie stává druhým nejoblíbenějším cílem útoků.

Pomůžeme vám tato nebezpečná rozšíření z prohlížeče odebrat. Tento proces spustíte kliknutím na možnost Pokračovat.

vzhledem k tomu že antiviry nic nenašly, chce to zkontrolovat z čeho je chromák tak nervózní - kdesi v jeho schovaném nastavení objevit správu doplňků, a tam začít hubit všechno co se ti nezdá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru