Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zase utorrent - jsem líný napsat kolísání rychlosti do předmětu

stejně jako v jiném mém dotazu podotýkám....ano-vím, že neveř. IP způsobuje stálou PASITIVU a oproti veř. IP i menší rychlosti, menší počer připojení atd. Mám žlutej trojuhelník na liště, nevadí mi to, neřeším už. Verzi torrentu mám 1.7.7, připojení wifi 1024 kbit atd...Jen by mne zajímalo, čím to je, že při spuštění torrentu, načítání seedů atd. rychlost na liště pomalu stoupá až třeba ke 100kb a pak to postupne padá a padá a ustálí se to v rozmezí 20-30kb?????
Změna předmětu, původně: zase utorrent... (LaKr) (Kráťa)

Předmět Autor Datum
Je možné že máš nastaveneou odchozí rychlost moc vysokou a ta ti brzdí příchozí data.
Cat 18.08.2008 19:44
Cat
poměry mezi down a up jsem vyřešil dle rady.....download na 0 a upload jsem zadal AUTOMAT /ve verzi…
Ladislav 18.08.2008 20:02
Ladislav
To zavisi od vela veci. Ked mas napr vela torrentov naraz tak sa nestihaju posielat poziadavky (kvol…
MM.. 18.08.2008 20:27
MM..
Ta "rychlost" je rychlost přenosu, včetně hledání zdrojů, DHT atd. + rychlost stahování. Postupně pr… poslední
kmochna 18.08.2008 20:46
kmochna

To zavisi od vela veci. Ked mas napr vela torrentov naraz tak sa nestihaju posielat poziadavky (kvoli vysokemu poctu spojeni a uploadu apod) a tym trpi aj download. Niekedy je lepsie necpat tam vela torrentov naraz ale len jeden, moze pomoct obmedzenie uploadu (nastav si tam napr. 1/2 uploadu ktory ti tam ide teraz). Niekedy ti nepomoze nic (pomale zdroje).

Ta "rychlost" je rychlost přenosu, včetně hledání zdrojů, DHT atd. + rychlost stahování. Postupně program má tak nějak dohledáno a rychlost bude odpovídat rychlosti stahování.
Také fake klienti budou zabanováni u tvého klienta (ti jsou většinou rychlý a posílají falešná data). - Doporučuji program peer guardian.

[http://img391.imageshack.us/img391/1561/faketorrent 1bg6.jpg]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru