Avatar uživatele
slevin

zdravím.otazka,ne­jaky mobil na dve simky a dve karty.dík

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? bolak před 3984 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/porad-nekdo-jaky-si-koupit-dotykovy-tel-nejlepe-na-dve-simky-dik
http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/zdravim-poradi-nekdo-jaky-koupit-dotykovy-mobil-nejlepe-na-2-simky-dik

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Mobilů na dvě SIM je přehršel, ale pokud má mít i místo na dvě paměťové karty (tak jsem to z tvé otázky pochopil), tak to ti asi pšenka nepokvete nikde.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
bolak

tady jich je 82 > http://mobilni-telefony.heure­ka.cz/f:12952:­1/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bedy

Podobný dotaz jsme tu řešili nedávno, ale abych řekl pravdu, nevím o mobilu, který by disponoval dvěma sloty na paměťovou kartu, takový mobil opravdu neexistuje.

Nicméně mobily na 2 SIM karty existují. Určitě dávejte pozor při výběru, nebudete-li spokojen s mobily, které tu já nebo mí kolegové doporučíme, dávejte si pozor na to, aby mobil měl obě SIM karty zároveň v pohotovosti a na přijmu – řada mobilů, zvláště těch levnějších má pouze jednu SIMku v pohotovosti a na druhou se musíte ručně přepnout. Pokud je jedna v pohotovosti, druhá je jakoby vypnutá, takže když se bude chtít někdo dovolat na to číslo té druhé SIM karty, tak se dovolá nejvýše do hlasové schránky.

Nevím přesně jaké máte požadavky na mobil, dnes se nejčastěji prodávají dotykáče, kdybych tedy měl doporučit nějaký dobrý dotykáč na dvě SIM karty, byl by to Nokia Asha 308.
Výhodou je zde dlouhá výdrž baterie, samozřejmě dual-standby /tedy že jsou obě SIMky na přijmu/, má foťák, má vlastní obchod s aplikacemi a hrami, kde jsou i apky a hry zdarma, má kvalitní displej a je za výbornou cenu.

Pokud chcete mobil s rozšířenou QWERTZ klávesnicí (taková jako je na počítači) – ideální pro esemeskování, doporučím mobil Nokia Asha 200. Vlastnosmi je podobná Ashe 308, opět zde je výhodou dlouhá výdrž baterie, dále klasika – foťák, bluetooth a tyhle věci a samozřejmě obchod s aplikacemi, takže mobil lze opravdu využít nejen na volání a esemeskování, ale i třeba na hraní nějakých mobilních her apod.

A jestliže jste klasik a rád se držíte klasiky, tak doporučím úplně jednoduchý mobil na 2 SIMky Nokia 101, který ač na to nevypadá, tak podporuje i paměťové karty (do velikosti 16GB), velkou předností je opravdu dlooouhá výdrž baterie a velikost (mobil je malý, sympatický, akorát do ruky). Opět je zde možnost si do mobilu nainstalovat nějaké aplikace a hry z oficiálního Nokia ovi obchodu, stejně jako u předešlých modelů.

Pokud by se Vám tyto mobily nelíbily, určitě mi napište vnitřní poštou a mohu Vám doporučit jiné mobily, já s mobily nějaký ten pátek pracuji, takže zkušenosti mám 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek