Avatar uživatele
celie

znamenka-Chtěla jsem se zeptat,zda nemá někdo zkušenost z odtranování znamenek leaserem.Za zustanou jizvy a cena .

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Richie před 3977 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Richie

Jizva je podle velikosti znamínka a šikovnosti doktora, co to dělá. Ale nemusíte se bát toho, že když nějaká malá jizvička zůstane, tak vám to pokazí vzhled. Co si pamatuju, tak sem za znamínko platil 500, ale je to info staré asi 3–4 roky, taky asi závisí na Vaší pojišťovně.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lucijej

Já jsem si nechala laserem několik pih odtranit laserem. Po malých mi nezůstala jizva, po větší ano, ale je celkem nenápadná. Větší jizvy se před zákrokem umrtvují, protože je potřeba vyšší intenzita laseru. A teda musím říct, když mi napíchnul pihu na nose, tak jsem se málem počůrala bolestí, ale na spánku jsem to skoro vůbec necítila.
A co se týče ceny, tak jsem platila 100Kč za konzultaci, za první pihu 500,– a za každou další 50,– a úplně tu nejmenší mi nechal grátis.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Braník

Záleží na tom jaké to znaménko to je a jakého je původu,ne všechna znaménka se dají běžně odstranit erbiovým laserem,jelikož můžou mít v sobě rakovinotvorné bunky a jejich odstraněním by mohly vzniknout značné zdravotní problémy,
raději se poradte se svým ošetřujícím lékařem nebo hematologem,popř se koukněte jaké znamínko má ten prezident česka Zeman a asi mu to nevadí!
zkuste více pročíst zde:http://poradna­.laseresthetic­.cz/esteticka-dermatologie/ma­terska-znamenka-pigmentace.htm?from_gu­est=75

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek