Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem znáte nějakou dobrou hru stargate?

dobrý den, koukám na stargate sg-1 i atlantis uz strasne dlouho samozrejme ze na sg-1 dyl nez na alantis protoze je starsi ale stargate words stale v nedohlednu kvuli financnim problemum mgm prej uz to prevzala jina firma vyvoj hry a znam jen hru stargate resistance a to je jen strilecka pry a jeste jsem slysel o stargate the aliance ale to nvm jestli je normalni hra nebo jen nejaka internetova talze pls piste klidne i jiny hry do kterech jsou dobry patchy sg pls je to pro me dulezity

Předmět Autor Datum
Nic ve zlém, ale tohle se opravdu nedá číst. Fakt by nešlo psát normální věty? Podle mě nejlepší st…
L-Core 15.11.2010 07:58
L-Core
no civilizaci i simcity znam.Ale fakt potrebuji hrat nejaky stargate hry kdyz uz oba serialy i vsech…
tom.win 16.11.2010 00:56
tom.win
neco takoviho když už, tak "takovýho", správně česky je ovšem v tomto případě "takového". Jo myslí… poslední
touchwood 16.11.2010 06:36
touchwood

Nic ve zlém, ale tohle se opravdu nedá číst. Fakt by nešlo psát normální věty?

Podle mě nejlepší strategie jsou dvě (řady): Civilization a SimCity. Volbu verze (Civ 1-5, SC 1, 2000, 3000, 4) nechám na tobě (u mě vede Civ1+SC3k). Tvému dotazu to ale moc neodpovídá.

no civilizaci i simcity znam.Ale fakt potrebuji hrat nejaky stargate hry kdyz uz oba serialy i vsechny filmy znam nazpamet xd.A stargate universe je kravina takze na to na cely ani koukat nebudu to je urazka cely sg to ze neco takoviho jako sg-u existuje.Jo myslíte si správně jsem stargate opravdu velký stargate fanatik. Takhle už vám ten pravopis vyhovuje?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru